Maryo Opublikowano 20 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2009 Naszywki są juz u mnie. Teraz tylko przepakowac, poadresować i wyslac. Do konca tygodnia powinny być. Witaj , czekam i pozdrawiam Fajne ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badger Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 misiol1, mam nadzieję, że o mnie nie zapomniałeś?? Cytuj veni , vidi .... i oczom nie wierzę Vulcaneria.pl DajęMuNaZimnym i smażę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Billu Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Naszywki są juz u mnie. Teraz tylko przepakowac, poadresować i wyslac. Do konca tygodnia powinny być. Naszywki dotarły. Dzięki Misiol1! Pozdrawiam :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cathykgb Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 również potwierdzam odbiór naszywek dziękuję :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vampimar Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 moje do UK tez juz dotarly i to kawalek czasu temu :clap: , pozdra :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liartez Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 A ja muszę chyba złożyć jakąś reklamację czy coś - do dziś nic do mnie nie dotarło :banghead: . Czy ktoś wie jak wygląda dochodzenie na poczcie gdzie moja przesyłka mogła się zapodziać?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paul Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Naszywki dotarły do mnie już jakiś czas temu. Nie mogłem podziękować wczesniej z wiadomych przyczyn (coś się działo z forum). Dlatego teraz WIELKIE DZIĘKI. :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarKov Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Wielkie dzieki naszywki dotarly :buttrock: pozdrowka wielkie i do zobaczyska w trasie :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papilion11 Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Naszywki są juz u mnie. Teraz tylko przepakowac, poadresować i wyslac. Do konca tygodnia powinny być. Dzięki,Misiol,reszty nie odsyłaj,wypij browara. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiol1 Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 A ja muszę chyba złożyć jakąś reklamację czy coś - do dziś nic do mnie nie dotarło :banghead: . Czy ktoś wie jak wygląda dochodzenie na poczcie gdzie moja przesyłka mogła się zapodziać?? Jesli nie dojdzie w ciagu 14 dni - podejde na poczte z reklamacja, co by wyjasnic sprawe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liartez Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Jesli nie dojdzie w ciagu 14 dni - podejde na poczte z reklamacja, co by wyjasnic sprawe. Cóż, do dziś nic do mnie nie dotarło. :banghead: Jeśli mógłbyś spróbować wyjaśnić tą sprawę na poczcie to będę wdzięczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vampimar Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Cóż, do dziś nic do mnie nie dotarło. :banghead: Jeśli mógłbyś spróbować wyjaśnić tą sprawę na poczcie to będę wdzięczny. komus sie spodobaly :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liartez Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Widocznie zwykła koperta wyglądała tak atrakcyjnie a ludek w sortowni poczty słyszał w głowie ten głos: hej przystojniaku, zedrzyj ze mnie kopertę i weź mnie. Weź i naszyj na swój dres... :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 25 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2009 Chwale3 sie - po raz drugi moja VN jest motocyklem dnia na VROC. Ja to chyba mam szczescie : Hi, Ar2r. Just a quick note to tell you that your bike's photo has been selected to appear on the Vulcan Riders and Owners Club's website's home page today. You can see it by visiting http://www.vroc.org. Congratulations, The VROC Administrators Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liartez Opublikowano 24 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2009 (edytowane) Moja naszywka wreszcie dotarła :biggrin: Co prawda z 3 miesięcznym opóźnieniem ale cieszę się że jest. Przy okazji muszę przyznać że jestem niesamowicie zaskoczony zaangażowaniem jakie mój listonosz włożył w odnalezienie przesyłki. Naprawdę wielkie brawa dla tego człowieka :clap: Edytowane 24 Czerwca 2009 przez Liartez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi