hary kapuchan Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 witam Panie/Panowie,z moją załogą z PT wybieramy się na trzydniowy wypad "gdzieś" od 15 sierpnia. w międzyczasie chcemy wpaść na jakiś zlot. podrzućcie jakiś fajny temat na ten okres. a może jakieś wspólne spotkanko.dodam, że 15 jest dniem wolnym :)pozdrawiamhary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brajan Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 witam Panie/Panowie,z moją załogą z PT wybieramy się na trzydniowy wypad "gdzieś" od 15 sierpnia. w międzyczasie chcemy wpaść na jakiś zlot. podrzućcie jakiś fajny temat na ten okres. a może jakieś wspólne spotkanko.dodam, że 15 jest dniem wolnym :bigrazz:pozdrawiamhary Siemanio...Hary malo brakowalo a spotkalibysmy sie w Dabkowicach...u Stelmaszkow...ty wyjechales ja przyjechalem......apropos jak bedziesz przejezdzal przez wawe z ekipa to daj cyne sie gdzies spotkamypzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papilion Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 Witam wszystkich.Niedawno zamieniłem magnę na vulcana 1500.Mój numer 27748.Niestety,postów wszystkich nie prześledziłem,bo jest ich dużo,a czasu mało.Potrzebuję jakiejś naszywki.Pomożecie?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maryo Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 witam Panie/Panowie,z moją załogą z PT wybieramy się na trzydniowy wypad "gdzieś" od 15 sierpnia. w międzyczasie chcemy wpaść na jakiś zlot. podrzućcie jakiś fajny temat na ten okres. a może jakieś wspólne spotkanko.dodam, że 15 jest dniem wolnym :banghead:pozdrawiamharyWitaj może wpadniesz na motoparty w Bydgoszczy 15-17--2008 - Piecki- Brzoza - Bydgoszcz Pozdro Maryo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary kapuchan Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 (edytowane) Siemanio...Hary malo brakowalo a spotkalibysmy sie w Dabkowicach...u Stelmaszkow...ty wyjechales ja przyjechalem......apropos jak bedziesz przejezdzal przez wawe z ekipa to daj cyne sie gdzies spotkamypzdr noooooooooooo, bardzo miło mieć wspólnych znajomych. szkoda, że się nie zazębiliśmy ... ale, co się odwlecze to wypijemy poźniej.pozdrawiamPS skąd znasz Stelmaszków? Witaj może wpadniesz na motoparty w Bydgoszczy 15-17--2008 - Piecki- Brzoza - Bydgoszcz Pozdro Maryo niezły pomysł, tylko gdzie dalej możemy pojechać? bo na zlot chcemy poświęcić jeden dzień/noc :icon_twisted: Edytowane 25 Lipca 2008 przez hary kapuchan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brajan Opublikowano 28 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2008 noooooooooooo, bardzo miło mieć wspólnych znajomych. szkoda, że się nie zazębiliśmy ... ale, co się odwlecze to wypijemy poźniej.pozdrawiamPS skąd znasz Stelmaszków? a przez ostatnie 1,5 roku pracowalem razem z Edzią...23.08 koles organizuje jakis zlocik w nieporecie pod wawka...moze wpadniecie? ma byc ciekawie...pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr27 Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Brajan napisz coś więcej na temat tego zlotu w Nieporęcie może bedzie okazja na małe :biggrin: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brajan Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Male piwko bardzo chetnie....tu macie cos wiecej http://forum.motocyklistow.pl/Impreza-w-Po...ia-t102146.html pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brajan Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Czy oprocz Piotrka ktos jeszcze chetny na spotkanko 23 sierpnia w Port Nieporet??? Im wiecej VROC'owców tym lepiej...sie poznamy wkoncu:):icon_question: dopisujcie sie kto bedziepzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary kapuchan Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 witam kolegów,już wiem, że na pewno 15 wyjeżdżamy z ekipą do Bornego Sulinowa na wódeczkę :cool: , a w sobotę 16 przybywamy ma moto-party do Bydgoszczy :crossy: . Taki jest plan. Jak ktoś ma ochotę się spotkać, to zapraszam … :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł z Łodzi Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2008 witam kolegów,już wiem, że na pewno 15 wyjeżdżamy z ekipą do Bornego Sulinowa na wódeczkę ;) , a w sobotę 16 przybywamy ma moto-party do Bydgoszczy :) . Taki jest plan. Jak ktoś ma ochotę się spotkać, to zapraszam … :)Ja mam ochotę się spotkac.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrx Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 W Bydgoszczy też zagoszczę więc pilnie "bujnym" okiem będę szukał VN-ów;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 w soborte bede w bornym sulinowie wiec do zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary kapuchan Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Ja mam ochotę się spotkac.... ok, niech stracę ... :icon_question: w soborte bede w bornym sulinowie wiec do zobaczenia to zajebiaszczo, ar2r, do zobaczenia ... :icon_biggrin: W Bydgoszczy też zagoszczę więc pilnie "bujnym" okiem będę szukał VN-ów;) koniecznie "skręć" sobie skrzydła vroc-a, dobrze rozpoznawalny znak ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary kapuchan Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 ... i już po. niestety nie dotarliśmy do Bornego - pogoda nas odstraszyła. trzy dni na zlocie - jak za starych czasów, i zlot jak za starych czasów :) . jedynym bólem była "dyska" do białego rana, na której nie zbrakło i numerasów rodem z remizy - żenada. No ... czasy się zmieniają … ale zlot rewelka, a jakby była pogoda to już byłby max. PS… i trzeba przekazać organizatorom, że zespół mech powinni zapraszać bez wokalu … Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi