szwarc Opublikowano 9 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 Muszę się z Wami pożegnać - już nie jestem posiadaczem VN750a - przesiadłem się na Hondę CB750 SEVEN FIFTY - ale będę tu zaglądał. Skrzydełka na skórze też sobie pozostawię. Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 9 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 Szwarc - ja tez zmienilem kawasaki na venture ale ciagle bardziej jestem VROC niz CYC :icon_mrgreen: nie musisz nic zmieniac ani sie zegnac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cathykgb Opublikowano 12 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 Mam pytanko :buttrock: Znacie jakąś kobitkę ,która jeździ Vulkanem? - chciałabym poznać i pogadać :biggrin: pzdr. :biggrin:jam takowa :biggrin: narazie EN500, choć w stajni już stoi VN800 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 12 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 (edytowane) Uuuuuuu :) . Witam serdecznie i gratuluję sprzęta :) . Nie powinien stać w stajni :banghead: .Lubliniec, powiadasz? A Cezseka znasz?pzdr Edytowane 12 Maja 2008 przez Igor Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cathykgb Opublikowano 12 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 (edytowane) Uuuuuuu :) . Witam serdecznie i gratuluję sprzęta :) . Nie powinien stać w stajni :banghead: .Lubliniec, powiadasz? A Cezseka znasz?pzdrno ba! najpierw z jego żonką poznałysmy się na egazminie w tamtym roku, i tak od słowa do słowa, no i w sobotę polecieliśmy razem z Invaders Party koło Brynka, potem wspólna kawka - miło było i przyjemnie :( a VN stoi w garażu bo mi mój facet nie pozwala narazie jeżdzić jego machiną ;) ale myślę że to kwestia czasu :devil: Edytowane 12 Maja 2008 przez cathykgb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 12 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 Chłopa przegoń, maszynę zostaw :biggrin: .pzdr Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maryo Opublikowano 17 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 Chłopa przegoń, maszynę zostaw :) .pzdrHusaria Piła - nas zaprosiła . Wielkie dzięki fajny zjazd w Pile. Wojtek Tobie szczególnie za ciepłe przyjęcie\Pozdro - Motor Osowa Bydgoszcz- Maryo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vampimar Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 www.bikerornot.comfajno tam ...polecam jesli ktos lubi te klimaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easy nomad Opublikowano 23 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 witam po długiej przerwie. chciałbym się skontaktować z właścicielem vn 2000. mam zamiar nabyć mastodonta w przyszłym roku. główny nacisk kładę na spalanie i własnosci jezdne. dzięki całej braci vrockowej za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Unek Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 witam po długiej przerwie. chciałbym się skontaktować z właścicielem vn 2000. mam zamiar nabyć mastodonta w przyszłym roku. główny nacisk kładę na spalanie i własnosci jezdne. dzięki całej braci vrockowej za pomoc Wreszcie sie kolega objawił :buttrock: Witaj ponownie wsród żywych- kilkakrotne proby kontaktu konczyly sie fiaskiem.Pozdro z Wroclawia i 3mam kciuki za nabycie mastodonta.Przemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarKov Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 Witam, od niedawna stałem się szczęśliwym posiadaczem Vn 900 Classic to chciałbym dołączyć do Waszego gronapozdrowionka i do zobaczenia w trasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 dolaczaj dolaczaj - wiesz co zrobic?? jak nie to wal smailo a pozmoemy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Unek Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 Hej , Kto z szanownych Vroc wybiera sie do Łagowa (lubuskie) 4-6 lipca. Fajnie byloby stuknąć razem browarka więc ujawnijcie sie kto jedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarKov Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 Uff lektura była długa ale lekcje odrobiłem wiec automatycznie nasuwają sie pytania odnośnie gadżetów :)-naszywki WWaldi (jak jeszcze są jeśli nie to poczekam na większe zamówienie) :) - znaczek woitaq i tu pewnie identyczna sprawa :) - skrzydelka w avatarze ar2r pewnie to bedzie najszybciej :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRACO Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 (edytowane) Hej , Kto z szanownych Vroc wybiera sie do Łagowa (lubuskie) 4-6 lipca. Fajnie byloby stuknąć razem browarka więc ujawnijcie sie kto jedzie. Ja jesli uklad gwiazd na to pozwoli :banghead: :banghead: Edytowane 27 Czerwca 2008 przez DRACO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi