DRACO Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Panowie moze kogos z Was zaiteresule chcialbym sprzedac swojego VN szczeguly w temacie GIELDA na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Draco a co sie stalo, juz ci sie znudzil Twoj wierny Shark. Czy juz masz na mysli kolejny etap?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szafir Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Chyba pozostał tylko Rocket 2.3 l he he :biggrin: Cytuj http://www.hdceleven.pl/index.php/pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRACO Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Nie tu nie chodzi o wielkosc tylko ze przejechalem sie GTR 1400 i jakos zatrybilo i jesli sie znajdzie jakis amator na mojego VN to chcialbym isc w tym kierunku a jasli nie to juz mam pare pomyslow aby z Sharka zrobic niezlego Dragona a w sumie czas jest ograniczony i mysle ze druga pocja wygra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRACO Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Juz niennaktualne zastaje VN po umyciu go po ostatnich eskapadach doszedlem do wniosku ze jest najpiekniejszy ale jak bede mial wolne jakies 50000 ;) to kupie GTR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary kapuchan Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 witam Panowie - pomóżcie mi w temacie oleju do mojego vn-a.otóż: nie wiedząc czym był zalany wcześniej, wymieniłem olej na półsyntetyk (moto ma przejechane 10 000 mil) i przy zimnym (i tylko zimnym) silniku kultura pracy silnika jest na poziomie zero. słychać wszystko, począwszy od klawiatur skończywszy na łańcuchach. jak silnior się rozgrzeje (po około 3-5km) jak ręką odjął - wcześniej tego nie było. na nowym oleju zrobiłem jakieś 1000km, czy stanie się coś jak zamienię na full syntetyk ??? i co wynika z waszych ksiąg serwisowych, na jakim oleju najlepiej jeździć prawie nowym moto??? pozdrawiam i z góry dzięki :icon_evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary kapuchan Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 ... już nie aktualne - wymieniłem na full syn. i nieciekawe dźwięki zniknęły ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaki38 Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 ... już nie aktualne - wymieniłem na full syn. i nieciekawe dźwięki zniknęły ...Cieszy mnie to kolego bo kawa to dobre moto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł z Łodzi Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Hary zmieniłes na full syntetyk ale tej samej firmy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary kapuchan Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Hary zmieniłes na full syntetyk ale tej samej firmy? nie... zmieniłem z bellreya (czy jak to się piszę) na castrola i jest bardzo ok!!! ... a w sobotę jedziemy na zlot do Koła... Paweł, może byś się przejechał ... no i wszyscy zainteresowani również :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł z Łodzi Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Wymieniam uszczeleczke w wiadomym miejscu....... ale myślę że na sobote się wyrobie jak by co będziemy w kontakcie.Masz jakiś plan spotkania? Ps.Przetestowałem Motula 3000 i właśnie wracam na Castrola,Belray..niby super półsytetyk ale coś nie halo....spalanie większe,szelesty i tym podobne dzwięki,słyszałem że wulkany mają za małą pojemność oleju w stosunku do pojemności silnika(1500,1600) i dlatego są takie objawy z pracą silnika przy półsyntetyku.Syntetyku nie wleje bo po co schrzanić sobie 14letnie moto :banghead: z jakimś tam konkretnym przebiegiem ......podejrzewam.... :buttrock: więc tylko mineral :biggrin: , tyle moich wywodów pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary kapuchan Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Wymieniam uszczeleczke w wiadomym miejscu....... ale myślę że na sobote się wyrobie jak by co będziemy w kontakcie.Masz jakiś plan spotkania? będziemy zgarniać ludzi z Koluszek ... bedziemy w kontakcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remo Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Jest okazja się spotkać w VROC gronie. Ja będę.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mosiu Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 ... mam nadzieję, że spotkamy się (w szacownym gronie) na zlocie forumowiczów w Borkach ... i uwalimy jak na gentelmanów przystało :-). Ok! mam juz w Borkach zarazerwowane miejsce do spania (podobno, o ile krasnal nie nawalił :buttrock: )a jak sie spotkamy to chętnie dołącze do grona gentemenów ;) :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 ... mam nadzieję, że spotkamy się (w szacownym gronie) na zlocie forumowiczów w Borkach ... i uwalimy jak na gentelmanów przystało :-).Krawaty, mam nadzieję, nieobowiązkowe ;) :buttrock: pzdr Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi