Skocz do zawartości

VROC

nullek
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

A zaprosi Husaria Piła do siebie na inauguracyjną imprezę? Chętnie bym Was odwiedził i zobaczył co tam w Pile ciekawego sie dzieje.

A pewnie, że Husaria prosi! Daj tylko znać kiedy, o której godzinie i czy chcesz z noclegiem...

Ja mam ochote przyjechac w sobote rano i wieczorkiem sie ewakuowac

Draco, jeśli przyjedziesz rano w sobotę 26 maja, to nie musisz się błąkać po mieście. Wal do mnie! Mieszkam, co prawda w bloku, ale obok jest duży parking i w domku znajdzie się coś do zjedzenia i picia. A w każdym razie dach nad głową i wygodne miejsce do pogadania.

Naturalnie - to zaproszenie, żeby nie było! Jeśli ktokolwiek z Kolegów ma ochotę do Piły tego dnia przyjechać to, naturalnie zapraszamy wszystkich chętnych. Szczegóły imprezy są na www.husaria.pila.pl

Dalej idąc tym tropem; w przypadku, jak DRACO gdybyście mieli przyjechać wcześniej to skontaktujcie się ze mną telefonicznie (numer w danych o mnie) lub pocztą elektroniczną. Parking jest obszerny, a gościny nigdy nie odmawiam :crossy:

Dojazd do mnie, szczególnie od strony Gorzowa jest szalenie prosty, a z innych kierunków trzeba pojechać na Gorzów właśnie. Ewentualne szczegóły na telefon lub e-mail...

Edytowane przez wojtaq

Naturalnie - to zaproszenie, żeby nie było! Jeśli ktokolwiek z Kolegów ma ochotę do Piły tego dnia przyjechać to, naturalnie zapraszamy wszystkich chętnych. Szczegóły imprezy są na www.husaria.pila.pl

Dalej idąc tym tropem; w przypadku, jak DRACO gdybyście mieli przyjechać wcześniej to skontaktujcie się ze mną telefonicznie (numer w danych o mnie) lub pocztą elektroniczną. Parking jest obszerny, a gościny nigdy nie odmawiam :)

Dojazd do mnie, szczególnie od strony Gorzowa jest szalenie prosty, a z innych kierunków trzeba pojechać na Gorzów właśnie. Ewentualne szczegóły na telefon lub e-mail...

Hej! skopały sie moje plany na weekend 25-27 maj wiec może i ja wpadłbym do Piły tyle że potzebuję jakieś miejsce do spania z soboty na niedzielę bo do domu mam około 400 km to kiepsko po imprezce wracać w sobote :) wpadłbym prawdopodobnie z dwoma kolesiami. Chyba w Pile znajdzie sie jakaś noclegownia:) Wystarczy kawałek podłogi :P

Wojtag zadzwonię do Ciebie w niedziele lub w poniedziałek tzn 20 lub 21 bo już bedę wiedział w jakim składzie przylecimy

Zrobimy jakieś małe spotkanko forumowe:)

witam

czytam i widze że wkońcu spotkamy się jak na vroc przystało z Wolsztyna przyleci nas prawdopobnie 4 choć do końca jeszcze nie wiem . dla husarii z wolszyna przyjedzie nispodzianka hehe wy macie husarie a my mamy husara :icon_rolleyes: co to jest nie pisze sami zobaczycie do spotkania

pozdro

(...) wpadłbym do Piły tyle że potzebuję jakieś miejsce do spania z soboty na niedzielę bo do domu mam około 400 km to kiepsko po imprezce wracać w sobote :) wpadłbym prawdopodobnie z dwoma kolesiami. (...) Wystarczy kawałek podłogi :P

Ależ oczywiście! Akurat mam zupełnie wolne, przez nikogo nie rezerwowane miejsce na podłodze :flesje:

Tak zupełnie poważnie - trzy osoby mogą swobodnie liczyć na nocleg u mnie w mieszkaniu. Motory polezą do garażu. Dobrze się składa, bo WWaldi przyjedzie z Poznania w sobotę, to samo DRACO, więc nie wystąpi żaden konflikt. Ale tu uwaga - moje gościnne, małe mieszkanko tym samym wyczerpało swoje możliwości. Dla pozostałych, którzy będą chcieli mogę wstępnie zarezerwować niedrogi nocleg.

Edytowane przez wojtaq

witam

czytam i widze że wkońcu spotkamy się jak na vroc przystało z Wolsztyna przyleci nas prawdopobnie 4 choć do końca jeszcze nie wiem . dla husarii z wolszyna przyjedzie nispodzianka hehe wy macie husarie a my mamy husara :) co to jest nie pisze sami zobaczycie do spotkania

pozdro

nullek w drodze do Piły musze wpaść do miejscowości Osieczna koło Leszna i bedę tam nocował z piatku na sobotę. W sobotę rano wyruszam do Piły, jeśli Wy wyruszacie z Wolsztyna w sobotę rano to może sie gdzieś spikniemy na trasie i pojedziemy razem?

wojtaq Napisano Wczoraj, 21:50

Ależ oczywiście! Akurat mam zupełnie wolne, przez nikogo nie rezerwowane miejsce na podłodze

Tak zupełnie poważnie - trzy osoby mogą swobodnie liczyć na nocleg u mnie w mieszkaniu. Motory polezą do garażu. Dobrze się składa, bo WWaldi przyjedzie z Poznania w sobotę, to samo DRACO, więc nie wystąpi żaden konflikt. Ale tu uwaga - moje gościnne, małe mieszkanko tym samym wyczerpało swoje możliwości. Dla pozostałych, którzy będą chcieli mogę wstępnie zarezerwować niedrogi nocleg.

wojtaq już wiem ze moi kolesie zostają w Osiecznej .. tak iprzedłużony grill i do Piły przylece sam

oczywiście chętnie skorzystam z gościnności

Cześć!

A oto komunmikat specjalny nr 541:

W sobotę 26 maja ruszamy do parady przez Piłę z Baru Bieszczadzkiego o godz. 15:30. W centrum miasta zatrzymamy się na kilka minut na Placu Zwycięstwa - to ścisłe centrum z dobrym dojazdem, dokładnie naprzeciwko eksponowanego budynku Hotelu Rodło. Kto nie chce nas szukać w krzaczorach, ten może zaczaić się właśnie na Placu. Jeżeli już nas nie będzie w tym miejscu, to prawdopodobnie będziemy na mecie parady tzn. w okolicach basenu Szuwarek (dawny basen wojskowy) na ulicy Podchorążych. Na www.husaria.pila.pl w podstronie Aktualności jest link do planu Piły i tam zlokalizujecie dokładnie wszystkie wymienione wyżej miejsca. Plan daje się skalować, więc w pewnym momencie ujawniają się nazwy najmniejszych nawet uliczek. Bar Bieszczadzki nie jest opisany na mapie, jednak w Aktualnościach na www.husaria.pila.pl opisałem, gdzie on się znajduje. Jest to na północnym wschodzie miasta, tuż przy krajowej 10/11, zaraz przy moście na Gwdzie, w nożycach opisanych na planie Alei Niepodległości i Alei Powstańców Wielkopolskich.

Następny komunikat za tydzień :)

Edytowane przez wojtaq

chętnie bym się zjawił, niestety mogę tylko w sobotę a ilość km, trochę przeraża jak na jeden dzien (...)

Cześć!

Harry, nie chcę być źle zrozumiany, że się może narzucam albo co. Jest pewien aspekt naszej społeczności motocyklistów, który trzeba rozumieć, jako gotowość do zamiany słów na czyny. Piszesz o odległościach, hm... Często przemieszczamy się po całym kraju nawet nie zdając sobie sprawy, że takich przystanków, gdzie można się zatrzymać znajdując wikt i opierunek jest tyle, ilu nas wszystkich. Nie sądzę, żebym odkrywał Amerykę, ale cóż to za problem planując trasę zapytać kumpli, czy jest możliwość gościny? Tak sobie wymyśliłem, że po to zawiązujemy znajomości, żeby je realnie pielęgnować - także podczas odwiedzin. Normalnie - jak to z rodziną bywa...

Pochodzę z małego miasteczka, w którym raczej nikt nie był anonimowy i często jedni drugim w garnki zaglądali. Ale nie zamieniłbym tych zapyziałych klimatów na nic innego, szczególnie na anonimowość wielkiego miasta. Często zamykamy się w symbolicznych 'czterech ścianach' stopniowo ograniczając grono znajomych, kolegów i przyjaciół. A może jednak wyjść poza takie stereotypy? Czy nie po to także tworzymy naszą społeczność? Jeśli Piła będzie ci po drodze, to wiesz, że masz tam do kogo wpaść. To skrót, ale nie trzeba więcej słów, żeby go wyrazić. I wszycho!

Czy ktoś podziela moje zdanie, czy może jestem odosobniony?

Edytowane przez wojtaq

Moim zdaniem nie brak noclegu a ograniczenia czasowo kilometrowe nie pozawalja Harremu dolaczyc do nas. 700-800 km w jeden dzien i to powrot noca to moze byc troche duzo.

A co do wypowiedzi zgadzam sie z nia - w czasie podrozy zawsze fajnie jest miec do kogos wjechac na kawe.