Skocz do zawartości

VROC

nullek
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Jeszcze raz dziekuje kolegom (a tobie Draco za to, ze sie przelamales) za uznanie mojej propozycji. Moim zdaniem jest najmmniej pretensjonalne - nie ma za duzo kolorow a przez to jest dosyc czytelne. W sprawie naszywek Eksces rozi teraz naszywki dla uzytkownikow virago. Podpowie nam ile to kosztowalo. Mysle, ze najwiekszy problem jest w opracowaniu graficznym, ale jak my nie damy sobie rady to kto da ;) No i widze, ze sprawa nabiera tempa. ciesze sie z tego powodu. Loga VROC przedstawione na stronie mozna uzywac bez zadnych umow licencyjnych, wiec teutaj nie bedzie problemu kwestia, czy wiekszosc lub wszyscy zgadzaj sie na konkretny model i lecimy, nastepni jak beda musieli sie dostosowac - jezeli jest innaczej niech ktos mnie poprawi. Draco proponowal wymiar 10 na 6. Moim zdaniem troszek mala. proponowalbym cos o szerokosci 15 cm a w dol wyjdzie cos z proporcji.

witam :flesje:

chyba z proponowanej naszywki nic nie wyjdzie bo po opracowaniu projektu wymiar wynosi 22 x 12 wiec troche duza moim zdaniem trza chyba wybrac cos innego

ceny skalkulował tak :

5 szt= 36,6 zł za szt.

10szt= 27,50 zł za szt.

15szt = 24,26 zl za szt

20szt=22,50zl za szt

25szt= 21,37 za szt

do ceny trza dodać 22%vat

za duzo sie nie pomyliłem z cena ,mysle o ktores z okrągłych naszywek tylko trzeba wybrac propozycja draco mi pasuje tylko nie jestem sam w tym temacie wiec piszcie co robic

pozostaje temat kasy w jaki sposob to rozwiazac i ile naszywek zamowic wiec prosze kazdego kto reflektuje na naszywke o odpisanie na forum

pozdro

witam :wink:

chyba z proponowanej naszywki nic nie wyjdzie bo po opracowaniu projektu wymiar wynosi 22 x 12 wiec troche duza moim zdaniem trza chyba wybrac cos innego

ceny skalkulował tak :

5 szt= 36,6 zł za szt.

10szt= 27,50 zł za szt.

15szt = 24,26 zl za szt

20szt=22,50zl za szt

25szt= 21,37 za szt

do ceny trza dodać 22%vat

za duzo sie nie pomyliłem z cena ,mysle o ktores z okrągłych naszywek tylko trzeba wybrac propozycja draco mi pasuje tylko nie jestem sam w tym temacie wiec piszcie co robic

pozostaje temat kasy w jaki sposob to rozwiazac i ile naszywek zamowic wiec prosze kazdego kto reflektuje na naszywke o odpisanie na forum

pozdro

ja wchodzę !!!

... skromnie dodam, że im nas więcej tym nam taniej ... :flesje:

pozdrawiam

... po opracowaniu projektu wymiar wynosi 22 x 12 wiec troche duza ...

Nie kumam :cool:. Jeżeli da się zrobić 22 x 12 to dlaczego się nie da 11 x 6? Wymiary akurat na przód kurtki albo na ramię (s*ał pies MC). Mniejsze powinny być tańsze.

Wszedłbym w to (może nawet na 2 szt.) ale najpierw chciałbym wiedzieć, w co wchodzę ;). Nie ukrywam, że logo typu "ar2r" najbardziej mi się podoba.

Może znaleźć i sprawdzić innych wykonawców? Na pewno są jeszcze jacyś. Panowie (pań tu jeszcze nie widziałem :crossy:), poguglujmy w wolnej chwili, pls.

pzdr

Edytowane przez Igor

Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania.

Wyguglowałem dziś "haft komputerowy" i "naszywki" - jest tego trochę. Nullek, napisz jaką firmę naciskasz, żeby nie atakować gości z dwóch stron. Sprawdzić kilka opcji nie zaszkodzi.

pzdr

Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania.