ar2r Opublikowano 3 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2007 Jeszcze raz dziekuje kolegom (a tobie Draco za to, ze sie przelamales) za uznanie mojej propozycji. Moim zdaniem jest najmmniej pretensjonalne - nie ma za duzo kolorow a przez to jest dosyc czytelne. W sprawie naszywek Eksces rozi teraz naszywki dla uzytkownikow virago. Podpowie nam ile to kosztowalo. Mysle, ze najwiekszy problem jest w opracowaniu graficznym, ale jak my nie damy sobie rady to kto da ;) No i widze, ze sprawa nabiera tempa. ciesze sie z tego powodu. Loga VROC przedstawione na stronie mozna uzywac bez zadnych umow licencyjnych, wiec teutaj nie bedzie problemu kwestia, czy wiekszosc lub wszyscy zgadzaj sie na konkretny model i lecimy, nastepni jak beda musieli sie dostosowac - jezeli jest innaczej niech ktos mnie poprawi. Draco proponowal wymiar 10 na 6. Moim zdaniem troszek mala. proponowalbym cos o szerokosci 15 cm a w dol wyjdzie cos z proporcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Whisky Boy Opublikowano 3 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2007 (edytowane) No dziewczęta, wy to macie MC problemy.........znaczek z lewej, znaczek z prawej........zerwą, nie zerwą?......jak ktoś was nie chce to ich olejcie...... pzdr Whisky Edytowane 3 Lutego 2007 przez Whisky Boy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nullek Opublikowano 3 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2007 ok dziś wysle wzór do firmy niech opracują i wycenia odpowiadają w ciągu 48 godz. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRACO Opublikowano 4 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2007 (edytowane) !5 cm wedlug mnie to troche za duzo byly znak C.Y.C mial 12 cm dlugosci i byl wielki jak talez :) Edytowane 4 Lutego 2007 przez DRACO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nullek Opublikowano 5 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 witam :flesje: chyba z proponowanej naszywki nic nie wyjdzie bo po opracowaniu projektu wymiar wynosi 22 x 12 wiec troche duza moim zdaniem trza chyba wybrac cos innegoceny skalkulował tak :5 szt= 36,6 zł za szt.10szt= 27,50 zł za szt.15szt = 24,26 zl za szt20szt=22,50zl za szt25szt= 21,37 za sztdo ceny trza dodać 22%vatza duzo sie nie pomyliłem z cena ,mysle o ktores z okrągłych naszywek tylko trzeba wybrac propozycja draco mi pasuje tylko nie jestem sam w tym temacie wiec piszcie co robic pozostaje temat kasy w jaki sposob to rozwiazac i ile naszywek zamowic wiec prosze kazdego kto reflektuje na naszywke o odpisanie na forum pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary kapuchan Opublikowano 5 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 witam :wink: chyba z proponowanej naszywki nic nie wyjdzie bo po opracowaniu projektu wymiar wynosi 22 x 12 wiec troche duza moim zdaniem trza chyba wybrac cos innegoceny skalkulował tak :5 szt= 36,6 zł za szt.10szt= 27,50 zł za szt.15szt = 24,26 zl za szt20szt=22,50zl za szt25szt= 21,37 za sztdo ceny trza dodać 22%vatza duzo sie nie pomyliłem z cena ,mysle o ktores z okrągłych naszywek tylko trzeba wybrac propozycja draco mi pasuje tylko nie jestem sam w tym temacie wiec piszcie co robic pozostaje temat kasy w jaki sposob to rozwiazac i ile naszywek zamowic wiec prosze kazdego kto reflektuje na naszywke o odpisanie na forum pozdro ja wchodzę !!!... skromnie dodam, że im nas więcej tym nam taniej ... :flesje: pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRACO Opublikowano 5 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 Jestem w tym a jesli chodzi o kase to podajesz nr konta po otrzymaniu wszystkich zamawiasz albo ryzykujesz zamawiasz na wlasny koszt a po otrzymaniu kasy od zainteresowanych rozsylasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 5 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 (edytowane) ... po opracowaniu projektu wymiar wynosi 22 x 12 wiec troche duza ... Nie kumam :cool:. Jeżeli da się zrobić 22 x 12 to dlaczego się nie da 11 x 6? Wymiary akurat na przód kurtki albo na ramię (s*ał pies MC). Mniejsze powinny być tańsze.Wszedłbym w to (może nawet na 2 szt.) ale najpierw chciałbym wiedzieć, w co wchodzę ;). Nie ukrywam, że logo typu "ar2r" najbardziej mi się podoba.Może znaleźć i sprawdzić innych wykonawców? Na pewno są jeszcze jacyś. Panowie (pań tu jeszcze nie widziałem :crossy:), poguglujmy w wolnej chwili, pls.pzdr Edytowane 5 Lutego 2007 przez Igor Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł z Łodzi Opublikowano 5 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 Ok,wchodze w Wasz projekt tylko pomóżcie mi z VROC'em,(cieńki mój anglik :banghead: ) :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 6 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2007 Ok,wchodze w Wasz projekt tylko pomóżcie mi z VROC'em,(cieńki mój anglik :) ) :) jak bedziesz to wal smialo na gg. pomozemy :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nullek Opublikowano 6 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2007 czesc nacisne goscia co by mniejsze zrobil , nie mam pojecia dlaczego akurat zrobił takie wielkie byc może jest łasy na kaske i myśli ot frajerzy pewno sie napalą zrobie sobie duże i sru ale nie tedy droga pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRACO Opublikowano 6 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2007 No i oto chodzi :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 6 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2007 Wyguglowałem dziś "haft komputerowy" i "naszywki" - jest tego trochę. Nullek, napisz jaką firmę naciskasz, żeby nie atakować gości z dwóch stron. Sprawdzić kilka opcji nie zaszkodzi.pzdr Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary kapuchan Opublikowano 7 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 witam,czy wiemy "coś" w temacie naszywek?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mosiu Opublikowano 8 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2007 też się piszę na skrzydełka. Znalazłem i zakupiłem na Allegro okrągła naszywkę ale nie widze problemu z odpruciem i przyszyciem skrzydełek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi