arek400 Opublikowano 30 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 mam takie pytanie poniewaz mam problem z obrotami i zastanawiam jakby wplynela zmian pozycji walka rozrzadu o jeden zabek w lewo czy prawo honda cb 400 OHC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajdowiec Opublikowano 30 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 mam takie pytanie poniewaz mam problem z obrotami i zastanawiam jakby wplynela zmian pozycji walka rozrzadu o jeden zabek w lewo czy prawo honda cb 400 OHCAle jesli jest rozrząd przestawiony nawet o jeden ząbek to wątpię by ci silniczek odpalił bo juz wtedy są inne momenty otwierania i zamykania zaworów.Przecież od ustawiania rozrządu są punkty na kołach zebatych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrusgsx Opublikowano 30 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 Ale jesli jest rozrząd przestawiony nawet o jeden ząbek to wątpię by ci silniczek odpalił bo juz wtedy są inne momenty otwierania i zamykania zaworów.Przecież od ustawiania rozrządu są punkty na kołach zebatych Nie wiem jak inne ale mój odpala :icon_biggrin: Pewien zdolny mechanik przestawił mi wałek wydechowy o jeden ząb - motocykl na wolnych pracował normalnie, jedynie cierpiał na chroniczny brak mocy i elastyczności :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arek400 Opublikowano 30 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 tak zgadza sie i u mnie jest podobnie na wolnych i do 5 tys ladnie chodzi a dalej jest makabra tylo ze ja mam jeden walek rozrzadu tak zgadza sie i u mnie jest podobnie na wolnych i do 5 tys ladnie chodzi a dalej jest makabra tylo ze ja mam jeden walek rozrzadu i bede musial chyba przestawic i sprawdzic jak bedzie chodzic tylko obawiam sie czy nie uszkodze tlokow albo zaworow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi