gutek_rapier Opublikowano 1 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2007 Pikuś91 a potrafiłbyś znaleźć jakiś tłok do yamahy dt80lc, coś lepszego niż tłoki "for yamaha" wymiar 50,75mm lub tłoki pasujące od innych moto o średnicy do 54mm ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 1 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2007 gutek masz sklepy podene wyzej zadzwon dowiedz sie napisz meila poniewaz wiecej sklepow nie znam jeszcze strona do wilmatu tu maja pelno tlokow http://www.wilmat.torun.com.pl/ do olka zadzwon http://www.olekmotocykle.pl/ poniewaz mi nie odp na meila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajdowiec Opublikowano 1 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2007 rajdowiec nie mam pojecia jesli mozesz zrob fote podaj mi dokladne wymiary, rocznik dt to wtedy moze cos sie znajdzie No oto fotki tłoka z pierścieniami jakiego szukam nie wiem czy sie dopatrzysz (troche nie zapiękna jakość ale moze sie dopatrzysz :) ) a z takimi piersieniami nigdzie nie mogę znależć.tłok / \c nie wiem czy dobrze wkleiłem :crossy: Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 1 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2007 Panowie to nie giełda:/ ocipieliscie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zakret2 Opublikowano 3 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2007 dobra mam tlok ale mam kolejny problem w kaplecie byly 2 pierscienie jeden kolory srebrnego a drugi czarny trzeba te pierscienie pozakladac w kolejnosci czy nie ma to znaczenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 3 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2007 ten srebrny zaloz na gore i pod dolny pierscien zala ta taka blaszke ona jest taka pozaginana ej co to jest za pierscien:O pierwszy raz takie cos widze a cylinder tez masz taki? w ksztalcie pierscienia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi