Mr.DiPi Opublikowano 29 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 Witam!!! Poszukuje informacji o tym modelu. Osiągi juz znam, dane techniczne też. Teraz zależy mi na opini użytkowników i mechaników. Ile pali jak wygląda jego eksploatacja i niezawodność. Słyszałem że przez źle rozwiązany obieg oleju silnik jest podatny nauszkodzenia - prawda czy fałsz? Jeśli masz jakąś ciekawą informację na temat tego modelu to pisz - cętnie przeczytam :biggrin: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 30 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 Opcja "szukaj" ci bardzo pomoze.Wszystko co napisano o Hondzie VF, wszystko jedno, Magna, Sabre, czy VFF. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buba6 Opublikowano 30 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 poszukaj tematu o vf750f, ostatnio z Adamem duzo o tym pisalismy. to ten sam siilnik Cytuj Nowoczesne telewizory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.DiPi Opublikowano 30 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 wrzycałem w wyszukiwarkę vf 1100 i nawału informacji to nie było... po twojej prośbie wrzuciłem magna 1100 i coś tam było... ale nadal mało opinii użytkowników... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buba6 Opublikowano 30 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 vf 750 lub sama magma powinno pomoc Cytuj Nowoczesne telewizory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.DiPi Opublikowano 30 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 jeden kolega mówił mi że 750 i 1100 to inne konstrukcje i wiele problemów dręczocych 750 1100 nie dotyczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 30 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 Nieprawda, wszystko to samo, oprocz modeli Magny z lat 90 tych na silniku VFR ( bez walkow ). Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi