Osek22 Opublikowano 29 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 hejznacie fora o tematyce R1? Mi udalo sie tylko znalezc R1-Forum.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sosna 83 Opublikowano 29 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 szukalem i tez znalazlem tylko tamto :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bread Opublikowano 29 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 www.fzrfahrer.de Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osek22 Opublikowano 30 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 (edytowane) www.fzrfahrer.de szkoda ze po niemiecku Edytowane 30 Stycznia 2007 przez Osek22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bread Opublikowano 5 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 ale możesz zaatakować ich z angielska, też odpowiadają (sprawdzałem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osek22 Opublikowano 6 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2007 bread, ale nawet jesli chcialbym wziac udzial w dyskusji to nie jestem w stanie:) Po niemiecku nie szprecham w ogole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bread Opublikowano 7 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 ja też nie szprecham, ale mam dobry translator Ang-niem, niem-ang:www.translation2.paralink.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osek22 Opublikowano 7 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 jeszcze go nie sprawdzalem ale wyglada przyzwoicie. dzieki :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi