Mary Lou Opublikowano 3 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2007 Hej! Ja też chciałam wszystkim podziękowac, a w szczególności Joasi za wspaniała asekuracje.A jeśli chodzi o kolejne "spotkanie na szczycie" to bardzo chętnie, ale jeśli można to wolałabym piątek ( sobota - pracuję). Mam nadzieje, że bedzie nas jeszcze wiecej. Naprawde polecam :biggrin: Pozdrawiam :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 3 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2007 A ja, ostatni gamoń ze wsi, nie stawiłem się ;) Postaram się następnym razem. Proponuję piątek wieczorem ;) Tomek. Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JoasiaDH Opublikowano 4 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2007 Już wracam ze swoje świata do Was, czyli chowam kredki i farbki na chwilkę :) Dziękuję za przybycie, Tomek nagana do dzienniczka!Jeszcze dziś czuję rączki od wdrapywania się.Jak rozmawialiśmy w piątek, tym razem mamy chrapkę na ściankę na Obozowej, Vittorio zapodał szczegóły.Obawiam się, że kolejne spotkanie odbędzie się beze mnie, ponieważ zamierzam wylądować w piątkową noc w Giżycku na zlocie słoni, a jak nie słonie to i tak :lalag: będzie. Ale życie pokarze czy tak się stanie, więc jeszcze nie mówię nie. Umawiajcie się wstępnie beze mnie, ja w czwartek dam sygnał czy dołącze.Vittorio, masz za zadanie zlokalizowanie piwodajni lub żarłodajni w tych okolicach, after skauting jest to wskazane :flesje: Ja tu jeszcze wrócę :) Idę zastępczo maziać się w glinie.Pozdrawiam,Joaśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pszczola35 Opublikowano 5 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 Oj, widzę że na poważnie potraktowano Obozową i słusznie :) Jestem jak najbardziej za, bez sprzeciwu. Mogę dołączyć po 19.00 niestety wcześniej, po sąsiedzku w sali mam, hm...trening. Jednakże obiecane, wskazane, tak więc będę. Ustalcie godzinkę, najwyżej trochę się spóźnię. :) Asiu, rzuć sztalugi, glinę, słonie....i przyjedź na moto do OSiR-u. Bez ciebie ani rusz :) pozdróweczka. Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 7 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 To co? W piątek ścianka przy Obozowej? O której się spotykamy?Buziaki dla ściankowych niewiast ;) Tomek, prawie jak komandos. Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vittorio Opublikowano 7 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 Widzę, że piątek został przyjęty przez aklamację (brak sprzeciwu traktujemy jako zgodę). Miejsce jest znane. Została do ustalenia godzina: proponuję 18:30 (coby umożliwić wszystkim zapracowanym dotarcie z odległych zakątków stolycy) przy wejściu do hali, hę?Jak zasugerowała Joasia, po długiej i wyczerpującej wspinaczce wskazane jest uzupełnienie poziomu elektrolitów w organizmie :icon_rolleyes: :lalag:. Niestety nie mam rozeznania gdzie w tamtych okolicach można coś zatankować i/lub opierdzielić coś na ciepło... Wspólnie coś wymyślimy. Przybywajcie! Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtel Opublikowano 7 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 Jako że podczas pierwszej edycji wspinaczkowania zabawa była przednia, a do tego moje obuwie specjalistyczne typu "trampek" sprawiło się całkiem nieźle, postaram się stawić i tym razem :buttrock:. Jak najbardziej jestem za terminem piątek g. 18:30. Jak zasugerowała Joasia, po długiej i wyczerpującej wspinaczce wskazane jest uzupełnienie poziomu elektrolitów w organizmie :icon_evil: :). Niestety nie mam rozeznania gdzie w tamtych okolicach można coś zatankować i/lub opierdzielić coś na ciepło... Wspólnie coś wymyślimy. Przybywajcie! Rozumiem, że mam skorzystać z komunikacji miejskiej i autko zostawić w garażu :buttrock: Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrSpławik Opublikowano 9 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2007 Kamandir namówił mnie, co zreszta nie wymagało zbyt wiele wysiłku... stawiam się w piątek na Obozowej, zapewniam asekurację do 100 kg. Spławik the doctor, niczym kotwica... :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mary Lou Opublikowano 9 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2007 Niestety z powodu mini konntuzji kolana nie bede mogla przyjsci sie z Wami powspinac :notworthy: Licze, ze innym sie spodoba i bedziemy czesciej organizowac " spotkania na szczycie" :biggrin: Milej zabawy zycze i serdecznie pozdrawiamMary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 11 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 Było super :crossy: Spławik dostaje wzrokową pochwałę, za podjęcie wyzwań i wywindowanie się ponad linię bezpieczeństwa całym sobą :) nie raz i nie dwa. Ze cztery razy...Dorocie, Asi Najkochańszej, Viktorowi i Pawłowi, dziękuję za przemiłe towarzystwo.Buziaki. Tomek, prawie komandos. Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vittorio Opublikowano 11 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 Ja również dziękuję wszystkim za sympatyczne towarzystwo i solidną asekurację :icon_rolleyes:Pozdrawiam i do następnego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dormarcia Opublikowano 12 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 Hejka dzięki również są tacy co muszą jeszcze sporo poćwiczyć :) to kiedy następnym razem? :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pszczola35 Opublikowano 12 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 O rety! Pszczoła była, ale się spóźniła, siedziała cichutko na ławeczce i obserwowała wspinających się.... :) Na moje pytania, co do przebywających w danej chwili motonitów pod ścianką ,słyszałam przeczące odpowiedzi. Kurcze...to na pewno miała być Obozowa? Myślałam, że poznam podobiznę "prawie komandosa", ale chyba oczka mi bielmem zaszły ze zmęczenia po treningu, bo nie mogłam go dostrzec w ciżbie..... Dobra, na drugi raz transparent i będzie OK :biggrin: Ponieważ uparta ze mnie dusza, i jak mówię A to również i Z, dlatego zapisałam się na 1 lekcję z instrukturem w tym tygodniu...a co sobie będę żałować....Babcia też :biggrin: Pozdrawiam wszystkich serdecznie....z niesłabnącą nadzieją, że jednak Was oblookam :crossy: Aga PS. Jeżeli będzie to kolejny piątek ,to przyjdę z biała bronią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 12 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 Przystojniak w zółtej koszulce klubowej z napisem:Stowarzyszenie rock'n'rolla sportowego RUK-CUK Polska+ zarośnięty ryj z rozczochranymi pekaesami, uwodzicielskie spojżenie, trampki z markietu.To byłem ja, Tomek, prawie komandos. Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pszczola35 Opublikowano 12 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 He,he Tomku :( A to dobrze się składa, ponieważ ja miałam na sobie czarną koszulkę z jaskrawym, żółtym napisem: 4fun Dance grupa taneczna :P Napis szalenie mylący, biorąc pod uwagę, że schodzę z treningu kung fu, ale do 4fun, tudzież chadzam, a jak! W końcu wszystko jest pod nosem. Cały przekrój sekcji do wypróbowania swoich umiejętności :) Do następnego- uwaga na koszulkę ,gdybym się spóźniła, bardzo Was proszę! Pozdróweczka. Pszczola35 (prościej Aga) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi