Polo Opublikowano 5 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 pojawiam się na moment w 5 sec. a potem widać mnie od 15 do 25 ten gość w chromowanym kasku na czarnej virago to ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 5 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 pewnie Was to zainteresuje na mszy 1280 motocykli, wypitych 80 beczek piwa (a gdzie w puszkach czy w butelkach ) zjadzonych 500 kg frytek (zabrakło o 20.00) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stifler Opublikowano 5 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 A ja sie na zadnym zdjęciu nie widze.. Tylko na jednym filmiku jest całe pół mojej maszyny:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mac89 Opublikowano 7 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 E no, youtube to przejrzałem zaraz po zlocie i siebie też widziałem na filmiku dms'ów :P Chodziło mi bardziej o jakies "niezależne" filmy, tzn pełno ludzi tam z cyfrakami stało po drodze, myślałem, że to może ktoś z forumowiczów... Ale najwyraźniej się przeliczyłem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutomb Opublikowano 7 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 Ja tez nie zalapalem sie na zadnym zdjeciu ani filmiku. Zreszta nie widzialem zadnej znajomej maszyny z Kalisza... Nic to jednak bo 2 aparaty tez u nas pstrykaly wiec fotek nie brakuje... Ps Moze ktos znalazl prawa rekawiczke..? :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 8 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 ja widziałem jedną rękawiczkę na antenie trajki chyba, może to twoja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pixel Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Przepraszam że odświeżam temat no ale nie miałem tych zdjęć dopiero nie dawno je dostałem no i skoro nie zamkneliście tematu to jest wstawie :banghead: Pewnie nie wszystkim się spodobają ale robiłem takie moto które mi się podobają. Na którymś zdjęciu jest również moja mordka także szczególnie zapraszam do zobaczenia tego niezwykłego zjawiska :banghead: Jechałem też na tym Gixie w paradzie także może mnie ktoś skojarzy :) Pozdrawiam i piszcie jak Wam się podobają :banghead: http://picasaweb.google.com/PixelRR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Widać, że lubisz sporty :-) Na fotce nr 3 widać moją facjatę :banghead: ale fryz to miałem zayebisty ;) Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi