milosz-RR Opublikowano 26 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 (edytowane) Witam. Zai nteresowała mnie oferta Hondy CBR 900 RR z firmy Irek-motocykle z Kutna. poniżej zamieszczam link do strony. Miał ktoś z nimi już jakieś doświadczenia, i/lub oglądał podan motocykl?? Bo sądząc po zdjęciach motocykl jest w bdb stanie. http://www.irek-motocykle.pl/Details.aspx?vehicleid=66 Z góry dzięki za odpowiedzi, Pozdr Edytowane 26 Stycznia 2007 przez milosz-RR Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarekk Opublikowano 26 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 A Ty tak w ogole to rzeczywiscie chcesz kupic moto?! Raz wyskakujesz z 954 teraz ze zwykla 900RR (spora rozbieznosc) to znowu z jeszcze innym sprzetem... Odnosze wrazenie ze motorki o ktorych piszesz pozostaja jedynie w sferze Twoich morzen ktorych realizacja przez Ciebie nie bedzie mozliwa w najblizszym czasie... :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 27 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 A Ty tak w ogole to rzeczywiscie chcesz kupic moto?! Raz wyskakujesz z 954 teraz ze zwykla 900RR (spora rozbieznosc) to znowu z jeszcze innym sprzetem... Odnosze wrazenie ze motorki o ktorych piszesz pozostaja jedynie w sferze Twoich morzen ktorych realizacja przez Ciebie nie bedzie mozliwa w najblizszym czasie... :icon_mrgreen: Pożyjemy zobaczymy, niewiem czym sie kierowałeś pisząc tego posta. Może niezauważyłeś ale wszystkie zapytania krąża wokół fireblade'a, a życie pokaże co się wybierze w zależnośći od stosunku jakości do ceny. Sfera marzen... hmmm niebardzo. Gdyż jak narazie nie pracuje w PL. Pozdrawiam Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek_CBR Opublikowano 27 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 wyglada spoko, ale ze zdjec malo mozna wywnioskowac. Cena troche wysoka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mac89 Opublikowano 28 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 Motocykl na fotce wygląda w porządku, nie jestem tylko pewny co do tego, czy to rzeczywiście oryginalne malowanie... Po innych motocyklach widać, że panowie lubią trochę ściemnić w opisie, zerknijcie np na tą f4 http://www.irek-motocykle.pl/Details.aspx?vehicleid=58 - po niej od razu widać, że byla malowana co najmniej o jeden raz więcej, niż w fabryce :crossy: Tak więc podchodziłbym z pewną rezerwą, bo nie wiadomo jak bardzo popuszczają wodze fantazji mówiąc o stanie swoich motocykli :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gerhard Opublikowano 28 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 ...tak, kazdy sprzedajacy musi troszke pokitowac by wyrwac wiecej grosza.Wszystko i tak wychodzi w praniu. :icon_mrgreen: :crossy: Cytuj Spotykam na trasie pędzących niebezpiecznie wariatów...... aż ciężko ich wyprzedzić!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarcio Opublikowano 28 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 (...) jak narazie nie pracuje w PL. Pozdrawiam A nie lepiej poszukać czegoś na Wyspach? Wiele osób tłucze się tam specjalnie za sprzetem, a Ty to masz pod ręką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 28 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 A nie lepiej poszukać czegoś na Wyspach? Wiele osób tłucze się tam specjalnie za sprzetem, a Ty to masz pod ręką W Eire ceny motocykli sie biorą chyba z kosmosu więc niema co tu szukać i do tego większość zaniedbana. Druga sprawa to brak czasu i trzecia to transport. Wiec jak narazie olałem szukanie w PL wysłałem zamówienie na 929 z niemec do zaufanego kolesia z mojego miasta, cena moze niebedzie super okazyjna ale moto scaga tylko w idealnym stanie. Wiec olac ich. Dzieki za odp Pozdr Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taju25 Opublikowano 28 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 Witam. Zai nteresowała mnie oferta Hondy CBR 900 RR z firmy Irek-motocykle z Kutna. poniżej zamieszczam link do strony. Miał ktoś z nimi już jakieś doświadczenia, i/lub oglądał podan motocykl?? Bo sądząc po zdjęciach motocykl jest w bdb stanie. http://www.irek-motocykle.pl/Details.aspx?vehicleid=66 Z góry dzięki za odpowiedzi, PozdrJa mam blisko do Kutna,więc mogę zerknąć na ten motorek.W Listopadzie byłem u nich to jeszcze nic nie mieli ze sprzętu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi