wolem Opublikowano 25 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2007 Witam wszystkich i gorąco pozdrawiam, od miesiąca jestem szczęśliwym właścicielem KMX 125, przeczytałem całą dostępna historię tego forum i wiele się nauczyłem. Swoje Kawasaki nabyłem jako pierwszy motor od ok 15 lat, jestem z niego bardzo zadowolony ale powoli wkradają się pewne wątpliwości. Mój model ma 5 biegów lub tylko tyle jest sprawnych, 6-tka nie wchodzi a i trudno znależć czasami luzik. Rozpędza się na maxa do 100 km/h i prawie zamyka obrotomierz na niższych biegach, więc chyba jest odblokowany? Bo jak inaczej mogę sprawdzić czy jest odblokowany? Moj motorek ma około 17 tys przebiegu i jest z 1999 roku.Nie posiadam zadnej dokumentacji technicznej czy ktoś jest w stanie mi cos przesłać, będę bardzo wdzięczny za wszelka formę pomocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian-kmx Opublikowano 26 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 Rozpędza się na maxa do 100 km/h a jakie masz przelozenia? GRATULACJE WŁASCIWEGO ZAKUPU :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lon_91 Opublikowano 26 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajdowiec Opublikowano 26 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 Witam wszystkich i gorąco pozdrawiam, od miesiąca jestem szczęśliwym właścicielem KMX 125, przeczytałem całą dostępna historię tego forum i wiele się nauczyłem. Swoje Kawasaki nabyłem jako pierwszy motor od ok 15 lat, jestem z niego bardzo zadowolony ale powoli wkradają się pewne wątpliwości. Mój model ma 5 biegów lub tylko tyle jest sprawnych, 6-tka nie wchodzi a i trudno znależć czasami luzik. Rozpędza się na maxa do 100 km/h i prawie zamyka obrotomierz na niższych biegach, więc chyba jest odblokowany? Bo jak inaczej mogę sprawdzić czy jest odblokowany? Moj motorek ma około 17 tys przebiegu i jest z 1999 roku.Nie posiadam zadnej dokumentacji technicznej czy ktoś jest w stanie mi cos przesłać, będę bardzo wdzięczny za wszelka formę pomocy. Teraz jest zima wiec chyba pewno je jezdzisz tak dużo to powinieneś zrobić 6 bieg(jesli nie za bardzo sie znasz,to poproś kogoś kto mógłby ci pomóc to naprawić) bo przecież bez szóstego biegu do nie bardzo tak jeżdzic,a skoro kreci na maxa to powinien byc odblokowany moze zebatki masz na moc i przez to idzie ci tylko tyle. Ale zrób 6 bieg to już bedziesz miał różnice :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad_pol Opublikowano 26 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 Gratuluje. :banghead: Gumowych Trees :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pixel Opublikowano 26 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 Gratuluje niedawno nabytego sprzetu :bigrazz: Jak masz to zapodaj jakies fotki i zdradz nam,ile za niego zaplaciles :wink: Zycze udanych wszystkich sezonow,wielu ciekawych tras,gumowych dzew i zawsze pelnego baku :bigrazz: Pozdrawiam :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitro Opublikowano 26 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 :bigrazz: GRATULACJE :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrekmx_125 Opublikowano 26 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 Gratuluje udanego zakupu....życze szerokiej drogi i gumowych drzew!!! :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubu Goryl Opublikowano 26 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 Oczywiscie gratulacje :) ja mogę jedynie podać link do danych technicznych wypisanych przezemnie... http://www.125.pl/modules.php?name=News&fi...order=0&thold=0 Cytuj www.jem-zdrowo.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pader Opublikowano 26 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolem Opublikowano 6 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 a jakie masz przelozenia? GRATULACJE WŁASCIWEGO ZAKUPU :clap: Dzięki, przepraszam że dopiero teraz odpisuję ale... ;) Nie sprawdzałem jakie mam przełożenie, rozumiem że trzeba policzyć zęby na zębatkach?Tak czy inaczej 6 bieg nie wchodzi, musze jechać do mechanika i tyle, jak najszybciej bo idzie wiosna. Pozdro i przyczepności . Gratuluje niedawno nabytego sprzetu :clap: Jak masz to zapodaj jakies fotki i zdradz nam,ile za niego zaplaciles :wink: Zycze udanych wszystkich sezonow,wielu ciekawych tras,gumowych dzew i zawsze pelnego baku :banghead: Pozdrawiam :( Dzięki, dałem 4700, stan wydawał mi się idealny ( i chyba jest oprócz 6 biegu), brak wycieków, pali od kopa, tylko lekie zacięcie na jedynce przy 8000 obr / min.A jak dodać fotkę? bo już sporo na trzaskałem.pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 7 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 http://img182.imageshack.us/ lub http://www.bikepics.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>DANIEL< Opublikowano 7 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 Gr@tuluje... :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Maciek Opublikowano 7 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 Gratulacje! Rób szybko motocykl i jazda! Dzisiaj u mnie jest 15*C :crossy::D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k_smart Opublikowano 7 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi