johny Opublikowano 25 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 Dzisiaj, przy okazji MBS na Torwarze odebrałem wcześniej zamówione sakwy z firmy WEST STAR z Trzebini.http://www.west-star.biz.test.strefa.pl/we...ar_2/index.htmlSzczerze polecam ich wyroby.Wysoka jakość materiałów i wykonania. Kompetentna obsługa.Bez problemu wprowadzili, wymyślone przeze mnie modyfikacje.Ceny nie należą do niskich, ale warto było.Sam się zastanawiam nad jednym z ich modeli, ale co do jakości, to tak bez przesady - równe przycięcie skóry na krawędzi tylnej "walizy" jak i równe poprowadzenie krawędzi sakwy bocznej, czestokroć przekracza ich możliwości :bigrazz: Wiem co mówie, widzialem na Torwarze, co nie zmienia faktu, iż może się skuszę gdyż pasi mi ich kształt :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xedos1 Opublikowano 26 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 (edytowane) Sakwy bardzo ładne, jak to wygląda cenowo? Wrzuć fotki jak zamontujesz na moto. Podoba mi się model W-102, ale do Drag Stara 650 chyba te 54cm będą troche za duże Edytowane 26 Lutego 2007 przez xedos1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xedos1 Opublikowano 15 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 Afyon zrobił nowy model sakw, jak wam się podobaja? SAKWY AFYON Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buba6 Opublikowano 15 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 oglądałem te sakwy Afyon'u na bazarze motocyklowym w katowicach i uwazam ze price to performance naprawde rewelacyjnie wychodzi. Ja mam sakwy Evka i sie zastanawiam czy nie przeplacilem, tylko ze te moje sa naprawde ogromne Cytuj Nowoczesne telewizory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarny022 Opublikowano 22 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2012 Witam wszystkich Chcę kupić kufer Terys TR-RB-04. Zanim to zrobię chciałbym przymierzyć go do mojego moto. Moje pytanko czy ktoś z kolegów i koleżanek ma cosik takiego na swojej maszynie. Chętnie podjade i obejrze do osoby , która mieszka w okolicy ok 50 km od Bydgoszczy. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi