Marcin (Maly) Opublikowano 25 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2007 Tak jak w temacie, gdzie w warszawie znajde sklep z pelnym asortymentem SIDI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek_7 Opublikowano 25 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2007 W Rapidzie, na Bema 10 (chyba) tam gdzie było kiedyś kawasaki. Cytuj Mózg elektroniczny będzie za nas tak myślał, jak krzesło elektryczne za nas umiera... (S.J. Lec) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 25 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2007 PolandPosition ale to juz Piaseczno :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin (Maly) Opublikowano 25 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2007 PolandPosition ale to juz Piaseczno :) Jak tam dojechac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 25 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2007 Jak tam dojechac? Z Wołomina to lepiej na Bema, masz bliżej. A na Piaseczno to jedziesz Marszałkowską, potem Puławską w strone Ursynowa i cały czas prosto, jak miniesz Auchan będzie wiadukt stary rozwalony, jak go miniesz po lewej stronie masz Polandposition i Salon Mercedasa. Na światłach skręcach w lewo i potem jeszcze raz w lewo i jesteś :) Chyba :notworthy: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin (Maly) Opublikowano 25 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2007 Z Wołomina to lepiej na Bema, masz bliżej. A na Piaseczno to jedziesz Marszałkowską, potem Puławską w strone Ursynowa i cały czas prosto, jak miniesz Auchan będzie wiadukt stary rozwalony, jak go miniesz po lewej stronie masz Polandposition i Salon Mercedasa. Na światłach skręcach w lewo i potem jeszcze raz w lewo i jesteś :) Chyba :notworthy: Pracuje w Warszawie wiec nie ma znaczenie dla mnie odleglosc:) A z tego co mowisz to nawet nie mam tak daleko bo pracuje w okolicach walu miedzeszynskiego i pojade sobie trasa siekierkowska...dzieki za odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joniec Opublikowano 25 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2007 Na Bema masz Sidiki, w Boldorze, ale teraz już to aż do Ożarowa, w Motostylu na Targowej też masz coś do wybrania ewentualnie do ściągnięcia. Jeśli zamierzasz kupic to proponuję poczekać do wiosny, a napewno do Targów , powinno sie trochę obniżyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek 1111 Opublikowano 25 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2007 Witam. Możesz kupić też na allegro. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarcio Opublikowano 25 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2007 SIDI widziałem w Tarborze na Kijowskiej 11 (bardzo blisko Moto Stylu) - chociaż głowy nie dam, że jest tam pełen asortyment Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozdro600 Opublikowano 25 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2007 jak chcesz kupic sidi to pojedz do sklepu przymierzyc i jak znajdziesz rozmiar to zamow na allegro od goscia Andykomorka - bedzie taniej!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin (Maly) Opublikowano 26 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 jak chcesz kupic sidi to pojedz do sklepu przymierzyc i jak znajdziesz rozmiar to zamow na allegro od goscia Andykomorka - bedzie taniej!! No wlasnie po to musze szukam sklepu zeby przymierzyc i kupic z tajnego źródła:Pkto wie jaki jest rozmiar wkladki w Sidi o numerze 44?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek6r Opublikowano 26 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 (edytowane) zadna Andykomorka, jedz do Tarboru ul Kijowska, na przeciwko dworca Wschodniego, w slynnym "mrowkowcu" - taki dlugi blok i niewysoki,masz B-2 za 550 i Vertigo za 750 po mocnym targowaniu, Corsa tez jest itd, obnizaja tak mniej wiecej 20% na tych butach, kazdy kolor, chyba ze Twoje tajne zrodlo jest tansze. Ktorys raz to pisze, ale wystarczylo poszukac :clap: Wkladka w Sidi jest troche zawyzona tzn moja dlugosc stopy to 28 cm i one byly baaardzo akurat, zeby nie powiedziec ze ciasne, ale one sie powinny rozciagnac. Edytowane 26 Stycznia 2007 przez Maniek6r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar_Cin Opublikowano 26 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 SIDI widziałem w Tarborze na Kijowskiej 11 (bardzo blisko Moto Stylu) - chociaż głowy nie dam, że jest tam pełen asortyment Spoko...w Tarborze są SIDI i teraz robiątam super ceny... Forumowy Jako qpił Sidi Vertigo za 750 pln... To super cena za te botki...Ja w Tarborze za Sidi B2 płaciłem 700 pln. Mają tam dość dużą rozmiarówkę Sidików... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jako Opublikowano 28 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 (edytowane) Dokładnie tak jest jak napisal Mar_Cin i Maniek6r - w tamtym tygodniu kupiłem Sidi Vertigo za 750 zeta , a na allegro znalazłem najtaniej za 795 (AndyKomórka) nie ma co kombinowac tylko trzeba jechac do Tarboru na Kijowska :notworthy: Edytowane 28 Stycznia 2007 przez Jako Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joniec Opublikowano 28 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 Proszę proszę nie wiedziałem, że w tarborze wzieli się za nie swoje rzeczy. To dobrze, niedługo to tych miejsc będzie jak grzybów po deszczu. Dzięki, że powiedzieliście bo też zamierzam kupić Sidi i szukam jak najlepszej ceny. Trzeba odwiedzić Tarbor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi