Wojtas Opublikowano 23 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2007 Hornecik dostał nowe ciacho, rozwiały się wszystkie problemy. Oryginalny licznik kosztuje - używany około 800zł, a w serwisie nówka - uwaga 3680zł. Oryginału nie chciałem - wg. mnie obleśna kupa tandetnego plastiku, a jeżeli chodzi o inny to pole do manewru było niewielkie ze względu na ograniczenia jakie stwarza linka... Jednak udało się to wszystko ze sobą pogodzić i kupiłem zegar koso przystosowany na linke, przy czym jest lełen digital a jak wygląda oceńcie sami... :) http://bikepics.com/pictures/780359/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FrAnEk654321 Opublikowano 24 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2007 Witaj, widze ze jako pierwszy sie wpisuje. No niezle to wyglada... a powiedz mi jedna rzecz ile dales za te zegary????Ja mam w NSR potrzaskane... i wlasnie przymierzam sie do kupna... POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas Opublikowano 24 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2007 Witam Mam je z niemiec, wyniosły mnie 100euro, pasują do motocykli 2T i 4T, od 1 do 12cylindrów, fajna sprawa, a na dzień dobry się przywita:)pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 24 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2007 No no Wojtas musze powiedziec ze super sie prezentują :buttrock:. Ile szla Tobie paczka z tym z DE ? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas Opublikowano 24 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2007 około 8 dni, przelew tez ze 2 dni, wszystko szybko i sprawnie tylko dlaczego przelewy do unii sa nadal takie drogie :buttrock: pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 24 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2007 Całkiem fajnie to wygląda. Też czasami polookam na obrotomierz jakiś do 2T, bo w Planet go nie ma ... A gdyby był to byłby kolejny + dla Cagivy :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi