xedos1 Opublikowano 24 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2007 I ja poprosze[email protected] Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 24 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2007 Jak okolicy Wawki to Kuznia Motocyklowahttp://www.motoakcesoria.riders.pl/ Dzieki belgu :) i moze jeszcze jakies alternatywne ??? :flesje: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlaty2004 Opublikowano 24 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2007 jak wszyscy to ja też: [email protected]dzięki pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 24 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2007 dajcie maile to wam podeślę instrukcję zrobienia mocowania sakw jak kufrów - czyli zapinanych z boku i szybko ściąganych.2. sposób - płaskowniki w kształcie L przykręcone do sakwy (2 szt) - a płaskowniki na śruby do moto. Najtańszy i dobry sposób. Płaskowniki w kolorze sakw, czyli czarny spray...pzdrMi tez możesz podesłać - [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 25 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2007 dajcie maile to wam podeślę instrukcję zrobienia mocowania sakw jak kufrów - czyli zapinanych z boku i szybko ściąganych. Dzieki kolego :) Dostalem i zobacze czy jakos to zastosuje :) Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciok Opublikowano 25 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2007 To i ja sie dolacze do prosby..:lalag: - [email protected] Dzieki z gory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 25 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2007 dajcie maile to wam podeślę instrukcję zrobienia mocowania sakw jak kufrów - czyli zapinanych z boku i szybko ściąganych.2. sposób - płaskowniki w kształcie L przykręcone do sakwy (2 szt) - a płaskowniki na śruby do moto. Najtańszy i dobry sposób. Płaskowniki w kolorze sakw, czyli czarny spray...pzdr Szafir dzieki ale nie ukrywam, ze liczylem na jakis dokladniejszy opis+ jakies rysunki / fotki tego rozwiazania.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 25 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2007 dajcie maile to wam podeślę instrukcję zrobienia mocowania sakw jak kufrów - czyli zapinanych z boku i szybko ściąganych.2. sposób - płaskowniki w kształcie L przykręcone do sakwy (2 szt) - a płaskowniki na śruby do moto. Najtańszy i dobry sposób. Płaskowniki w kolorze sakw, czyli czarny spray...pzdrDzieki Szafir, moze spotkamy sie we Wrocławiu to dokładnie sobie pooglądam. Rozwiazanie dobre i tanie, wystarczy dopasować do swojego moto.Pozdrawiam :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szafir Opublikowano 25 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2007 Belgu - jak chcesz rysunki mojego patentu to mogę Ci zrobić i podesłać...pzdr Cytuj http://www.hdceleven.pl/index.php/pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kjujik Opublikowano 25 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2007 (edytowane) slepym slepym ale wstyd !!! dziekuje za maila :rolleyes: PozdrawiamKjujik Edytowane 25 Stycznia 2007 przez Kjujik Cytuj Od urodzenia skazany na sukces, a jesli teza o zaostrzaniu sie walki klasowej w miare postepu socjalizmu jest prawdziwa,to w przyszlosci takze na wiezienie. :bigrazz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sersebek Opublikowano 25 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2007 Ja też dołączam się do prośby o ten opis prostego montażu sakw..., mam Kawasaki Vn 750 z góry dzięki pozdr dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 26 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 Belgu - jak chcesz rysunki mojego patentu to mogę Ci zrobić i podesłać... Dzieki Szafir... jakas ok fotka powinna starczyc lub jakis mini szkic.Jestem poprostu wzrokowcem i juz :icon_evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz i vn 800 Opublikowano 28 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 Ja jeszcze mam 2 pytanka: 1) w jaki sposob przykręcić te sakwy do stelarza?Może wywiercić male otwory (wszystkie sciany mam usztywnione) od strony kola i od dolu i w ten sposob jakos zamocowac? ale czy to nie zniszczy powloki skórzanej?2) co zrobić z paskami ktore normalnie idą pod siedzenie?Boje sie ze jak utne max przy sakwie to i tak z bliska bedzie to srednio wyglądalo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 28 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 ja tymi paskami przywiazalem to stelarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Priest666 Opublikowano 28 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 Podobnie... jak bym mógł prosić o opis i fotkę tudzież szkic na maila... [email protected] byłbym zobowiązany wielce.... Pozdrawiam serdecznie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi