joniec Opublikowano 23 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2007 (edytowane) Jeśli ktoś z was jeżdzi w kombinezonach Berika albo Suomy to proszę o opinie. Zamierzam kupić i z tego co przejrzałem w kilku miejscach te dwie firmy mnie interesują. Próbowałem coś znależć w wyszukiwarce ale bezskutecznie. Z góry dzięki Edytowane 23 Stycznia 2007 przez joniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 23 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2007 Ja jeżdzę w Ness'ie a to to samo co Berik. Generalnie to kombi ma tak naprawdę wszystko czego oczekujesz od markowego kombi: wysoka jakość wykończenia, wszystkie niezbędne protektory, fany wygląd. Generalnie przymierzałem się też do Suomy, a zdecydowałem się na Nessa bo był tańszy. IMO porównywanie tych dwóch kominezonów nie ma sensu bo jest to ta sama wysoka klasa. O ile nie porównujesz np. bydlęcego nessa do kangura suomy :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat Opublikowano 23 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2007 http://forum.motocyklistow.pl/index.php?sh...=62241&hl=berik Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chichio Opublikowano 23 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2007 (edytowane) Kupuj panie kombi. Koniec latania w jeansach. Moze w tym sezonie znow bedzie objezdzany w winklach moja Zrka. :wink::D:D Moze juz nie bedzie szlo latwo( o ile wogole pojdzie), ale bedziesz mial wiekszy komfort i bezpieczenstwo. Mam kontakt na goscia co handluje Arlen NEssem, wiec jakby co to dzwonic. pzdr i do zobaczenia na piwku Edytowane 23 Stycznia 2007 przez chichio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi