Wochu Opublikowano 22 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2007 WitamCzy ktoś może mi podać jakieś info na temat tego motocykla?? Jakieś serwizowe info i wypowiedz użytkowników, po ile stoja takie maszyny (napedzany paskiem). pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szafir Opublikowano 23 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2007 na allegro są 2. zadaj podchwytliwe pytania sprzedającym :notworthy: i będziesz wiedział co nieco Cytuj http://www.hdceleven.pl/index.php/pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joinery Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 LTD750 czy ktoś jeszcze posiada takie moto ? wszystkie już umarły ??? bo właśnie jeden zmartwychwstał i śmiga aż miło ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomala123 Opublikowano 17 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 LTD750 czy ktoś jeszcze posiada takie moto ? wszystkie już umarły ??? bo właśnie jeden zmartwychwstał i śmiga aż miło ...witam ja mam z 1980 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joinery Opublikowano 25 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 O jak miło że chociaż jeden jest... może pogadamy tu na FM lub się zdzwonimy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi