filip757 Opublikowano 29 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 Jak Cię tylko stać to kupuj nowe butki :icon_razz: (hoduj własne grzybki :P ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwient Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 Za same buty 130 zl plus wszelkie koszty, max 250 zl w sumie, a w Polsce palcisz 550 zl. Nowe zawsze kupuj. Uzywane to tak jakbys na fiuta zalozyl kondona po kolesiu. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dario Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 Wszystko zależy jaki masz rozmiar buta. Mnie buty wyszły w granicach 350-400 zł z przesyłką tutaj.Realna cena O'neala M10 to jakieś 170 dolców w zakupie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HusqvarnaCR Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 Ja mam buciki Answer Fazer 2008 ;p Buciki udało mi sie kupić na aukcji za niecałe 400 zł ;) sprawują sie świetnie Po każdej niedzielnej jeździe ( 4 godziny ) Buciki mają troszke wilgotno w środku ;p Jak jeździłem 3 H to nic nie było czuć wilgoci ;p Raqz śmigałem w tych bucikach na crosiku kumpla po rzece ciągle miałem nogi w wodzie to wilgoć poczułem po jakiś 2,5 godzinie ;p Ogulnie buty super POLECAM :) Aha i jeszcze jedno , co ile pastujecie buciki ???????????? Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wi(L)ku Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Witam, sorka za zabawy w górnika ale nie chce zakładac nowego tematu. Prosze o porade. Co lepiej kupic Alpinestary Tech8 czy może Formy Dominator.Formy http://allegro.pl/item335085893_buty_endur...top_model_.htmlALPINESTARS TECH 8http://www.4bikes.pl/product_info.php?cPat...&products_id=40 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackon4089 Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Ja bym z tych dwoch modeli doradzał alpinastars tech 8.Słyszałem złe opinie na temat butów forma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wi(L)ku Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 (edytowane) Właśnie gębi mnie to które wybrac. Tech 8 brał bym od ręki jeśli cena by była identyczna jak tych Form. Bo mam akorat 900zł na buciki.Prosze o jakieś subiektywne opinie użytkowników żeby podali konkretnie wady. A może ma ktoś jeszcze jakieś inne propozycje. Edytowane 26 Marca 2008 przez wi(L)ku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 Właśnie gębi mnie to które wybrac. Tech 8 brał bym od ręki jeśli cena by była identyczna jak tych Form. Bo mam akorat 900zł na buciki.Prosze o jakieś subiektywne opinie użytkowników żeby podali konkretnie wady. A może ma ktoś jeszcze jakieś inne propozycje. Tech 8 da się kupić taniej niż to co pokzałes. Pomyśl na SIDI crossfire, ale chyba cię nie stać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wi(L)ku Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 Właśnie mierzyłem ostatnio Sidi Crossfire. Za 1100zł bym je wyrwał. A te Tech8 to gdzie można taniej wyrwac? Bo jak coś to jutro w sklepie dokładnie przymierze dobiore rozmiar i jak coś to bym na necie kupił. Bo w ciemno buta nie będe kupował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Jurgen- Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 Prosze o jakieś subiektywne opinie użytkowników żeby podali konkretnie wady.zerknij na foty moich form Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wi(L)ku Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 Możesz mi je jakoś zapodac. Z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 to zapodaj te zdjecia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Jurgen- Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 to zapodaj te zdjecia.linki byly podawane w tym watku :bigrazz: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wi(L)ku Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 Czyli jednym słowem wielka lipa i lepiej jak już to te TECH 8 wybrac? A może mi ktoś jeszcze powiedziec o Oxtarach TCX Pro 2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Stolarek Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 Co o Butach firmy W2 przykład : http://moto.allegro.pl/item335335990_buty_...2_f_v_lodz.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi