J.A.C.E.K Opublikowano 27 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2007 hej...napiszcie słów parę, może foto jakieś, bom ciekaw... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YARECK Opublikowano 29 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 Do zdjęć masz linki parę postów wcześniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J.A.C.E.K Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 w sumie fajne zdjecia... :P mam nadzieje, ze za rok bedzie mozna powtorzyc ta akcje :D ale w znacznie liczniejszym gronie. w ogole to mnie zastanawia co sie zlozylo na to, ze bylo nas tylko tylko tylu... czyzby zlot w Ozorkowie czy jak...? pzdr:)ehhh... pewnie nie tylko. Mimo szczerych chęci nie wypaliło... Mały domowy wir i odpadam... nie powinno tak być. Tym samym moje deklaracje, że za rok już na pewno nie mają większego sensu. Panowie! Organizatorom chylę czoła. Duże i ryzykowne przedsięwzięcie. I chyba równie udane. I naprawdę mam nadzieję, że powtózycie, a ja i paru innych, zamiast słomianego zapału i deklaracji bez pokrycia - po prostu przyjedziemy.Na reszte sezonu - pozdrawiam!J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi