arturXJ Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Zapraszam, obserwacja ćwiczących i słuchanie tego co mówię w czasie ćwiczeń dobrze robi. Ale to zawsze tylko teoria, i tak trzeba potem swoje wypocić. Kolega UFI jest ekspertem od treningów przed treningami, spędził na placu 2 tygodnie przed swoimi treningami, może podzieli się z kolegami swoimi obserwacjami.Pozdrawiam. Cześć Marek,a gdzie teraz szkolisz? No i w jakie dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konikkonik Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Marku, czy to znaczy, ze w tym sezonie nie bedzie juz z Toba indywidualnych zajec? ;) A ja biedny przez te wszystkie zeszloroczne cholery (deszcz, deszcz i jeszcze raz deszcz) nie zrobilem w w koncu trajektorii :biggrin:A gdzie jest napisane, że nie będzie zajęć indywdualnych. Tylko zajęcia indywidualne. Bez paniki, będziemy szkolili 7 dni w tygodniu, od rana do nocy. Zaraz wchodzimy na nowy plac, wszystkie ogłoszenia będą na forum i naszej stronie.Pozdrawiam. Cześć Marek,a gdzie teraz szkolisz? No i w jakie dni.O Artur, myślałem o tobie kilka razy. W tym sezonie pobawimy się. Będę mógł szkolić w weekendy, a tobie w to graj. Nareszcie nikt nie będzie nam blokował weekendowych terminów.Pod koniec tygodnia pojawią się ogłoszenia o nowej lokalizacji i terminach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantom Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 (edytowane) W tym sezonie pobawimy się. Będę mógł szkolić w weekendy, a tobie w to graj. Nareszcie nikt nie będzie nam blokował weekendowych terminów. Weekendowe treningi to bardzo dobra wiadomość. Po teoretycznym spotkaniu z Markiem w Pro-Motorze w zeszłym sezonie najpierw pogoda, potem BMW Sauber, a wreszcie moje osobiste tematy uniemożliwiły mi umówienie się na praktyczne zajęcia. W weekendy wiadomo łatwiej jest gospodarować czasem, więc z niecierpliwością czekam na nowe info. Tomek (to ten na XJ co miał dużo za duże ciśnienie w oponach ;D ) Edytowane 30 Marca 2008 przez fantom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 30 Marca 2008 Administrator Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Temat zamykam, gdyż nastąpiło pomieszanie firm. Zainteresowane firmy, pragnące pozyskać klientów, proszę o zakładnie stosownych tematów w dziale Reklama, gdzie można bezpłatnie reklamować swoją działalność. Lub do wykupienia reklamy na Forum. pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi