Mr.Maciek Opublikowano 6 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2007 Nie wiem czemu tak jest, ale dodam tak na marginesie że obroty na luzie masz za duże. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Litrus Opublikowano 6 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2007 Nie wiem czemu tak jest, ale dodam tak na marginesie że obroty na luzie masz za duże. PzdrUstawiam sobie jałowy na gdzies tak 1,700 a on sie po jakims czasie (kilka godzin) sam zwieksza... slyszalem ze to normalny objaw w trakcie docierania, ze niby sie dociera i ma coraz lzej ... niewiem ile w tym prawdy.Pozdrawiam serdecznie :notworthy: czekam az bedzie cieplo jak wczoraj lub przedwczoraj i bede smigal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lysy5g1 Opublikowano 7 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 (edytowane) tak na pewno nie ma być!! obrotomierz owszem nie ma skakać ale opóźnienie jakie ma być w jego reakcji to jakies najwyżej 0,75 sek albo 1 sek...na moje oko to mozesz mieć nieco zapyziały lub zabrudzony mechanizm w obrotomierzu.. spróbuj go wyciagnać... ściagnąć obudowę i jak juz będziesz widział wszystkie bebechy to je pryśnij specyfikiem typu WD-40 lub CX-80to powinno rozwiązać problem :] Edytowane 7 Lutego 2007 przez Lysy5g1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi