dorota ninja Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 Pojszło, dziewczyny komu trzeba jeszcze?:lapad: Ja tam nie wiele z nich pamietam.U nas zimno sie zrobilo a jak w Pyrlandii? Gitta wrzuć na moją także [email protected] , z góry dzieki!!!i z dołu dzieki dla Monii za sześciopak zdjęciowy bużka Wam wielka :icon_mrgreen: pzdr dla reszty :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monia:) Opublikowano 21 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 Gitta, a Ty masz tylko te ode mnie i od Carioki czy jeszcze insze tez? :)... bo insze to bym tez chciala.... mam moje, Madzika, Baby Jagi i Carioki... :clap: .... Wam wysylalam moje i Madzika..... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 21 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 Więcej zdjęć nie mam tyle co ty:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi