Gitta Opublikowano 15 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 Nie no ja wogole zadnego aparatu nie widziałam!Ni eno sorki jeden który przy wcinaniu sałatki z głupią miną mi robił;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pina Opublikowano 15 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 Najwięcej zdjęć robiła Baba Jaga. Celina jest do konca tego tygodnia na urlopie, ale nie jestem pewna czy robiła jakieś zdjęcia, wydaje mi sie że Kamila miała aparat - skontaktuje sie z nią.A i moich zdjęć prosze nie zamieszczać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Celyna Opublikowano 15 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 (edytowane) ...no ja chce sciagnac jeszcze od Magdy i wyslac wszystkie razem..... dlatego jeszcze czekam... poza tym BABA JAGA robila foty i zdaje sie ze CELYNA..... i milcza babony jedne ;) Co z Wami?A Szczecin nie robil zadnych fotek?:banghead:Buziole :flesje: Witam WIEDŹMY ;) Sorki za brak kontaktu, ale odcięli mnie od neta w domu. Zdjęć nie robiłam, Baba Jaga za to szalała z aparatem, Carioka też chyba trzaskała zdjęcia. Impreza pierwsza klasa, aż do dziś odczuwam ból w karku :biggrin: Jesteście boskie dziołchy :banghead: Buziaki wielkie!!! Do zobaczyska niebawem, mam nadzieję!! Edytowane 15 Marca 2007 przez Celyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 15 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 Celyna a czy ty też głową przywaliłaś? Hihihih Ja tam nic złego nie pamiętam:)Ale te aparaty?Hmmm az tyle ich było- mnie tylko jedyen jedyny się gdzies w głowie zapamiętał:icon_twisted:A wogól eto buziaczki dla was glizdy!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 15 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 HalloDzien dobry dla miłych PańWyzdrowiałamMam kilka zdjęc "garażowych", kto chce wyślę mu meilem. A ja chcę te wszystkie zdjecie od was, może na jakąs płytke zgracie i naszą wielką Pocztą Polską wyślecie na adresik domowy. Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baba Jaga Opublikowano 15 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 (edytowane) No,no.Fakt mam kilka zdjęć :crossy:.Zaczynam powoli wysylać.Zajmie mi to pewnie miesiąc.Ale co tam.W zestawie będzie zdjęcie miejsca gdzie chcę zorganizować nasze następne spotkanie.W prawdzie jest to zdjecie z polowania ale jak bedziemy juz zdecydowane to myśliwi przyjdą dopiero po północy.Pozdrawiam Baba Jaga Edytowane 15 Marca 2007 przez Baba Jaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pina Opublikowano 15 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 HalloDzien dobry dla miłych PańWyzdrowiałamMam kilka zdjęc "garażowych", kto chce wyślę mu meilem. A ja chcę te wszystkie zdjecie od was, może na jakąs płytke zgracie i naszą wielką Pocztą Polską wyślecie na adresik domowy. Buziaki Ja chce zdjęcia :Dprosze, prosze, prosze pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Opublikowano 15 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 Czesc! Moni udalo sie wyslac zdjecia - dzieki, teraz czekam na Babowe Jagowe :icon_mrgreen: Ale fajnie popatrzec jak szalalysmy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vizka Opublikowano 15 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 Kurcze, to powyzej to bylam ja, a Tomek mi sie wpakowal... :icon_mrgreen: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pina Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 Cześć laski co z tymi zdjęciami, na maila nic nie dostałam i tutaj tez cisza.A może wcześniej jakaś cenzura :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 O kurde a ja mam juz ich tone:) daj maila wysle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pina Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 O kurde a ja mam juz ich tone:) daj maila wysle Dobrze że sie upomniałam :banghead: moj mail [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 Pojszło, dziewczyny komu trzeba jeszcze?:bigrazz: Ja tam nie wiele z nich pamietam.U nas zimno sie zrobilo a jak w Pyrlandii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pina Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 Pojszło, dziewczyny komu trzeba jeszcze?:) Ja tam nie wiele z nich pamietam.U nas zimno sie zrobilo a jak w Pyrlandii? Dzieki dziewczynydostałam tyle maili ze az sie przeraziłam.Zdjęcia superGitta super zarzucasz włosami :) W pyrlandii zimno ze hej zwłaszcza po ostatnich 20 stopniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 A sama się zdziwiłam jak to się stało.Wygladam jakbym pod prąd jakiś wlazla:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi