Piękny Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 Szafir siodła w VTX nie maja najlepszej opini szczególnie jak jedziesz w skórzanych potrkach. Cześć Maciek, popieram w całej rozciągłości, kto nie dosiadał VTX może nie wiedzieć ale siedzenia pozostawiająwiele do życzenia. Warszawski Werson rzeczywiście prezentuje sie nieźle tyle, że cen nie znam.Jako odnośnik i pomysł możesz potraktować tę stronę www.ultimateseats.ca/vtxrides.html Pozdrawiam Ps. dotarły w końcu moje Hard Krom'y, ale jazda..! ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
juliusz55 Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 Cześć Maciek, popieram w całej rozciągłości, kto nie dosiadał VTX może nie wiedzieć ale siedzenia pozostawiająwiele do życzenia. Warszawski Werson rzeczywiście prezentuje sie nieźle tyle, że cen nie znam.Jako odnośnik i pomysł możesz potraktować tę stronę www.ultimateseats.ca/vtxrides.html Pozdrawiam Ps. dotarły w końcu moje Hard Krom'y, ale jazda..! :icon_biggrin: Mam zamiar przerobić siedzenie dla pasażera w Drag Starze custom. Pasażerom też się coś należy...Jest warsztat na Sląsku kom 503/478-471 Mariusz Witek.Też się zna. Ważne , żeby móc mieć nadzór , zanim będzie zrobione. A to twardość , a to faktura obszycia... Krótko mówiąc dobrze mieć blisko.Juliusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bunio66 Opublikowano 13 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 Z tymi wkładkami żelowymi to może być dobry pomysł .Czy macie to przetestowane.Dlaczego 2 - po 1 na każdy półd....,czy podwójnie.Wstepnie spytałem się w kilku sklepach rowerowych o nakładki żelowe ,mają tylko siedzenia.Proszę o namiary na sklep z nakładkami i równocześnie o namiary na człowieka który ci to robił.Pozdrawiam Na allegro kupisz w częściach rowerowych :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi