gary Opublikowano 1 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2003 jeszcze raz witam,ja smigam na mojej drynie,ale tylko tak z czystej przyjemnosci jako ze mam dzialke za miastem i jest gdzie poszalec... :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manulo Opublikowano 15 Września 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2003 No i problemów ciąg dalszy:-muszę wymienić sprzęgłoale od tego mam kumpla. A i mam jeszcze pytanie: przednia lampa raz działa raz nie co może być tego przyczyną????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gościu Opublikowano 15 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2003 No i problemów ciąg dalszy:-muszę wymienić sprzęgłoale od tego mam kumpla. A i mam jeszcze pytanie: przednia lampa raz działa raz nie co może być tego przyczyną????? sprawdz styki w lapie bo moze jakaś wsuwka wyskoczyła albo coś w tym sylu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I_Mat Opublikowano 15 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2003 No i problemów ciąg dalszy:-muszę wymienić sprzęgłoale od tego mam kumpla. A i mam jeszcze pytanie: przednia lampa raz działa raz nie co może być tego przyczyną?????Ja miałem taki przypadek (tez w kadeciku) - winna była spalona żarównak, której włókna czasami się stykały i zamykały obwód, a czasami nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manulo Opublikowano 5 Października 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2003 Problemów c.d. Wczoraj jak trochę pojeździłem i spróbowałem odpalić sprzeta to wykazywał objawy braku benzyny - no to na rezerwę i jazda - chyba nie miał ochoty ale jak go przepompowałem to przejechałem kawałek po czym znowu pompujemy i jeździmy. Poradźcie co się stało!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 5 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2003 Czolem! Wyglada jakby motor wiecej konsumowal paliwa, niz dostawal...Za niski poziom paliwa w komorze plywakowej?A moze zaczelo Ci sie dostawac jakies lewe powietrze, albo cus...Niech sie wypowiedza rometowcy :D.Pozdrawiam PSTeraz sie nad tym glebiej zastanowilem i doszedlem jeszcze do takiego wniosku, ze moze byc to przyczyna podawania paliwa. Tzn. (nie wiem jak to dokladnie dziala w Romecie) moze Ci sie wieszac plywak w pozycji odcinajacej paliwo, lub zaworek igliczny sam w sobie zawieszac. A swoja droga mowisz "dopompowac" - to najgorsze co mozna robic. Przycisk przelewu na gazniku sie wciska delikatnie na kilka sekund, a nie "pompuje" bo mozesz wywalic w ten sposob dziure w plywaku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 19 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2003 wyciągne problema, bo nie chce pisać nowego tematu, a mam problemik z romeciakiem ostatni jak go wstawiłem do garażu kilka tyg temu to ledwo sie dodryndałem.dziś odpalam i chwycił za 2 razem 8O pojezdziłem dośc długi i jezdził oki... potem znowu zdychał więc go już nie ciągałem więcej. ale dlaczego moge jezdzić tylko jak nie nagrzeje się za mocno ?? :roll: (odpowiadam na pytania: kondensator jest nowy, ale stary też działał tak samo. świeca troche się brudzi olejkiem, ale nie wymianiam i po ostygnięciu moge jechać. przerywacz mam dobrze ustawiony, wyprzedzenie zapłonu też.) please, pomóżcie, bo przez zime moze coś ponaprawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi