Skocz do zawartości

Czemu to nie działa czyli ech te romety niestety...

Manulo
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Iskra jest!!!!! Z tego co wiem to chyba nawet w dobrym miejscu!! jutro jeszcze pomęczę go trochę a jak się nie uda to kończę malowanie i na sprzedaż!

bo moze masz iskre ale jak swieca jest w głowicy to poprostu zpierdala po bokach! zrób to dal mnie i wymień swiece chyba ze to robiłeś!

nie powiedzałs czy sweca jest mokra jak go kopiesz czy sucha!

Hehe problem tkiwił w zupełnie czym innym. Dziś to rozgryzłem. Odpaliłem go z pychu. Po prostu zastał się. Później palił z pierwszego kopa. Jutro kupię linkę gazu, bo się zjechała i cały czas są max obroty żeby nie wiem jak regulować gaźnik, waha do pełna troszkę mixolu i śmigam cały dzień. Jak ja się cieszę!!!!!! :lol: :lol: :lol: :woot: :mrgreen:

manulo... ja mam już kask (bez wolałem nie jezdzić) i jutro tak samo bede śmigał cały dzień... nawet sobie wycieczke za kraków zrobie... jakieś 30 km w strone wawy...

:(

wpadaj do mnie na działke! to se posmigamy!

Zanim pojedziesz na Bemowo wpadnij jeszcze do mnie. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

No i nareszcie sobie pośmigałem!!!!! Huuuuuuurrraaaaaaaa!!!!!!!!!!!!! Super!!! Po założeniu linki źle chodził ale wizyta u znajomego załatwiła wszystko. Niestety jakieś 45 minut temu zjechała się rączka :( :D :D :D . No ale tak poza tym to bardzo happi jestem :woot: :woot: :woot: :woot: :woot: :mrgreen: :mrgreen: . A jutro nowa rączka i jazda :( !!!!!!

z doswiadczenia podpowiem ze w takich sytuacjach szuka sie wiele przyczyn,ja proponuje bezzwlocznie sprawdzic cewke zplonowa czyli np.zamienic od kogos kto ma dobra!ja tak mialem w swoim ojoj!!co ja mialem za pomysly ewentualnych przyczyn stracilem caly rok wlasciwe to sezon,wszystko bylo : iskra byla idealna,a przez ta cewke to raz palil,raz jezdzil,to znowu gasl.......i tak w kolko,robilem doslownie wszystko,poczawszy od regulacji zaplonu skonczywszy na zmianie paliwa!!!kupilem cewke zero problemow!!!z tego typu przypadkami spotykam sie dosc czesto,niestety cewki nie naleza do najtanczych czesci....pozdrawiam moze moje sugestie komus pomoga