Gościu Opublikowano 20 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2003 Iskra jest!!!!! Z tego co wiem to chyba nawet w dobrym miejscu!! jutro jeszcze pomęczę go trochę a jak się nie uda to kończę malowanie i na sprzedaż! bo moze masz iskre ale jak swieca jest w głowicy to poprostu zpierdala po bokach! zrób to dal mnie i wymień swiece chyba ze to robiłeś! nie powiedzałs czy sweca jest mokra jak go kopiesz czy sucha! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manulo Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Świeca przy kopaniu jest sucha. Jutro spróbuję z nową świecą. Tak bym sobie pośmigał a tu nici. Dźiś jeszcze raz przeczyszczę gaźnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manulo Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Gaźnik przeczyszczony świeca nowa a moto jak stało tak stoi. Poradźcie coś!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gościu Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2003 a sprubuj odłaczyć elektryke! bo moze gdzieś masz przebicie i jak swieca jest w głowica to iskry nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manulo Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Hehe problem tkiwił w zupełnie czym innym. Dziś to rozgryzłem. Odpaliłem go z pychu. Po prostu zastał się. Później palił z pierwszego kopa. Jutro kupię linkę gazu, bo się zjechała i cały czas są max obroty żeby nie wiem jak regulować gaźnik, waha do pełna troszkę mixolu i śmigam cały dzień. Jak ja się cieszę!!!!!! :lol: :lol: :lol: :woot: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2003 manulo... ja mam już kask (bez wolałem nie jezdzić) i jutro tak samo bede śmigał cały dzień... nawet sobie wycieczke za kraków zrobie... jakieś 30 km w strone wawy... :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gościu Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2003 manulo... ja mam już kask (bez wolałem nie jezdzić) i jutro tak samo bede śmigał cały dzień... nawet sobie wycieczke za kraków zrobie... jakieś 30 km w strone wawy... :( wpadaj do mnie na działke! to se posmigamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość joserodo Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2003 manulo... ja mam już kask (bez wolałem nie jezdzić) i jutro tak samo bede śmigał cały dzień... nawet sobie wycieczke za kraków zrobie... jakieś 30 km w strone wawy... :( wpadaj do mnie na działke! to se posmigamy! Zanim pojedziesz na Bemowo wpadnij jeszcze do mnie. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gościu Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2003 nie na bemowo tylko do zaborówka tam jeżdze na moto! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2003 dzięki za zaproszenia, ale to "troszeczke" za daleko... ale jak bede miał jakiegoś nowego, pewnego sprzęta, no cóż... wpadne na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gościu Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2003 dzięki za zaproszenia, ale to "troszeczke" za daleko... ale jak bede miał jakiegoś nowego, pewnego sprzęta, no cóż... wpadne na pewno to zapewne to nastapi w przyszłe wakacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2003 tak myślisz??? oby tak sie stało... najchętniej to zawitałbym w wawie na derbi, ale wiadomo $$ pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manulo Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2003 No i nareszcie sobie pośmigałem!!!!! Huuuuuuurrraaaaaaaa!!!!!!!!!!!!! Super!!! Po założeniu linki źle chodził ale wizyta u znajomego załatwiła wszystko. Niestety jakieś 45 minut temu zjechała się rączka :( :D :D :D . No ale tak poza tym to bardzo happi jestem :woot: :woot: :woot: :woot: :woot: :mrgreen: :mrgreen: . A jutro nowa rączka i jazda :( !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gary Opublikowano 1 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2003 z doswiadczenia podpowiem ze w takich sytuacjach szuka sie wiele przyczyn,ja proponuje bezzwlocznie sprawdzic cewke zplonowa czyli np.zamienic od kogos kto ma dobra!ja tak mialem w swoim ojoj!!co ja mialem za pomysly ewentualnych przyczyn stracilem caly rok wlasciwe to sezon,wszystko bylo : iskra byla idealna,a przez ta cewke to raz palil,raz jezdzil,to znowu gasl.......i tak w kolko,robilem doslownie wszystko,poczawszy od regulacji zaplonu skonczywszy na zmianie paliwa!!!kupilem cewke zero problemow!!!z tego typu przypadkami spotykam sie dosc czesto,niestety cewki nie naleza do najtanczych czesci....pozdrawiam moze moje sugestie komus pomoga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sloniu Opublikowano 1 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2003 ty gary na jakim ty sprzecie smigasz?? bo nic o tobie niewiemy ile masz lat ipt. powiedz nam cos o sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi