jokoko Opublikowano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 Miszczu ja jade z Tarnowa. Więc możemy zabrać się razem. Tylko co gdzie i jak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszczu Opublikowano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 Miszczu ja jade z Tarnowa. Więc możemy zabrać się razem. Tylko co gdzie i jak ?Co -> wyjazd gdzie -> na woodstockjak -> na motoCos jeszcze wytlumaczyc? :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 do boanergesów wjeżdżać nie będę - mam swoje powody Jeśli Ci chodzi o ich poglądy religijne i takie tam to osobiscie też nie wdawałem sie w dyskusje , bo nie ma o czym (dosłownie nie ma o czym-takie moje zdanie) a ze zorganizowali to "obozowisko" to wdzieczny im jestem , fajnie było , teren ogrodzony , mozna spokojnie "zwiedzać" :icon_mrgreen:Miszczu a co tam u Rozia , On sie wybiera? Gdzieś słyszałme, ze już jawy nie ma tylko KZ`kę:) Pozdro Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszczu Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 Jeśli Ci chodzi o ich poglądy religijne i takie tam to osobiscie też nie wdawałem sie w dyskusje , bo nie ma o czym (dosłownie nie ma o czym-takie moje zdanie) a ze zorganizowali to "obozowisko" to wdzieczny im jestem , fajnie było , teren ogrodzony , mozna spokojnie "zwiedzać" :clap:Miszczu a co tam u Rozia , On sie wybiera? Gdzieś słyszałme, ze już jawy nie ma tylko KZ`kę:buttrock: PozdroNo z mojej strony dyskusji z Boanergesami tez nie podejmuje, bo i po co. Chwala im za zorganizowanie strzezonego parkingu dla moto. Jakby Krisznowcy cos takiego zrobili to tez bym u nich zostawil maszyne :icon_mrgreen: . A Rozio to teraz ma kilka sprzetow, Kawasaki jakies ale nie wiem co to za model :) , na Wood sie wybiera, ale z tego co mi mowil to pociagiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 (edytowane) źle mnie zrozumiałeś Rudyja z Boanergesami żyję nawet bardzo dobrze, z kilkoma zawsze sobie pogadam - są spoko, nie wciskają mi żadnego kitu - gadamy po prostu o życiu i sposobach na życieale wiesz - jadę na woodstock nie po to żeby się zamykać na jakimś szczelnym obszarze i z jakimiś tam dodatkowymi obostrzeniamizresztą wiesz że ja o moje sprzęty się nie boję więc nie muszę go zamykać na parkingu strzeżonyma pod moim namiotem jest gotowy do akcji w każdej chwili :) Edytowane 27 Czerwca 2007 przez konrad1f Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 a pod moim namiotem jest gotowy do akcji w każdej chwili i tego sie obawiam hehe :flesje: A tak poważnie to co za gsx`a 750 dorwałeś ? Jajko jakieś ?????? Szkoda tego na latanie po wood ... Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 inazuma - jeszcze ładna chociaż ze zlotu na zlot coraz mniej :flesje: do woodstocku będzie pewnie już z niej szczur :biggrin: a może dorwę jakiegoś xt-eka do tego czasu Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 piękny sprzet , szanuj ją , bo warto , mało tego ... ile taak przyjemność kosztuje teraz? :) Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ynciol Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 Witam Pytanie: a powiedzcie mi czy trzeba coś wcześniej rezerwować czy poprostu przyjade w piatek popołudniu i będę miał miejsce? PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomice Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 Ynciol dobre pytanie. A jeszcze czy obostrzenia to mam rozumiec, ze nie mozna nawet sie za alkohol lapac, nie wiem, nie mozna wychodzic z tej wioski? mi sie idea podoba, zawsze chcialem jechac, ale jakos wole jak sprzet stoi w pewniejszym miejscu niz tak ot sam sobie. A jak sie dowiedzialem ze jest taka opcja to na 90% jade. Wybiera sie ktos moze z okolic Gdanska, albo ogolnie z Polnocy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rozio Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 (edytowane) , ze nie mozna nawet sie za alkohol lapac, nie wiem,nie mozna wychodzic z tej wioski? Nie jest źle, jak zadupcony zaległem gdzieś na środku parkingu jakaś niewiasta z Boanergesów kulutalnie podeszła i zasugerowała żeby sie gdzieś na bok usunąć bo tu co chwiel ktos jeździ. A ja po prostu jeszcze namiotu nie zdązyłem rozbić.Co do alkoholu - do mnie sie nikt nie czepiał o piwo, ale też starałem sie nie robić bydła na tym wydzielonym terenie (co innego poza ;> ) nie mozna wychodzic z tej wioski? {/quote] normalnie monitor popluem :crossy: oczywiscie że można wychodzic, jedynie z wejsciem będą problemy jak np. zgubisz identyfikator) Rudy - dobrze kojarzysz, teraz wożę sie KZ 550, Ty też widze moto zmieniłeś :buttrock: W Tym roku na woodzie jestem na 100% a czy pojade moturem to sie okarze na kilka dni wczesniej, koszty paliwa moa mnie jednak przerosnąć:/ Na moto na pewno jade do Tychów na festiwal (tydzien przed woodstockiem, na forum był chyba temat ale coś nie moge znaleźć) czy trzeba coś wcześniej rezerwować czy poprostu przyjade w piatek popołudniu i będę miał miejsce Zadnych rezerwacji, miejsce zawsze sie znajdzie Edytowane 28 Czerwca 2007 przez Rozio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 29 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 WitamJa na woodstock to już 6 razy byłemza każdym razem innym środkiem transportu W tym roku albo pojade na moim moto to jak bedzie mało czasu natomiast jak bedzie dużo czasu i keszu to pojade motorowerem komar takim na pedały żeby było harcorowopozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 29 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 wchodzisz , wychodzisz , robisz co chcesz , choć jak sie zakopywałem poraz któryś XJ`kę to zwrócili mi uwage, ze kurz itp. na wioske jak i parking miałem problem kumpla wprowadzić (nie maił opaski na ręce , motocyklista , nie przyjechał sprzętem)... Ale ogólnie bezpiecznie i pewnie. Pozdro zapomniałem ... Parada , zajebista parada z normalnym tempem (o sprzęgło można być spokojnym :icon_biggrin: ) Pozdro Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ynciol Opublikowano 29 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 (edytowane) No to chyba zacznę zbierac ekipę, żeby się wybrac motongiem. :icon_razz: :icon_razz: Kiedy tam jedziecie i czy ktoś ze śląska śmiga?? PZDR :icon_biggrin: P.S. o parade się bałem, po Częstocowie mój moto boi się parad, mówicie że light nie ma problemu więc się zobaczy :P Edytowane 29 Czerwca 2007 przez Ynciol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciemka Opublikowano 29 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 No, no, trzeba by pojechać, ale cóż, pewnie pociągiem. :icon_biggrin: Cytuj http://www.sklep.cmamoto.pl/http://www.modeka-polska.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi