Elvis76 Opublikowano 8 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 Ja chyba jeszcze nie zdąże przygotować sprzętu po zimie więc ten weekend odpada, ale następny to już na 99% tak :icon_biggrin: Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary kapuchan Opublikowano 8 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 ja też wchodzę, z racji miejsca zamieszkania dołączę w okolicach Tomaszowa lub Spały.dajcie jakiś namiar na PW odpowiem z nr telefonu do siebie. pozdrawiam PS mam nadzieję, że będzie nas trochę :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Globi Opublikowano 8 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 Fuj, fuj fuj :D Właśnie sprawdziłem pogodę6-7*C i deszcz z przejaśnieniamiTrochę kijowo :( Decyzję ostateczną chyba trzeba będzie podjąć jutro wieczoremMoże meteorolodzy się rozmyślą... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jan kalin Opublikowano 8 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 :) Witam.Co inny kanał telewizyjny to inna prognoza :crossy: tak naprawdę to tak jak nadmieniłeś zobaczymy jutro :wink: a później to tylko :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł z Łodzi Opublikowano 8 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 Ja jestem za,cały czas mam problem z monopolistą internetu to jak by co prosze o kontakt na telefon,jestem za sobotą,możemy się styknąć tak jak Globi zasugerował.A w Tomaszowie zgarniemy Harego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jan kalin Opublikowano 9 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 :buttrock: No i jesteśmy umówieni na BP przy Rzgowskiej :banghead: Gdyby plany się zmieniły to mamy tel i zdzwonimy się :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Globi Opublikowano 9 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 (edytowane) Ostatnie newsy pogodowe:sobota - 8*C, zachm. umiarkowaneniedziela - 11*C, zachm. umiarkowane Czekam na wiadomości w TV, choć zaczynam się przekonywać do propozycji Harego, aby przenieść wyjazd na niedzielę.Zawsze mniej cieknie z nosa przy 11*C, niż przy 8*C :clap:Pozdr Edytowane 9 Marca 2007 przez Globi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jan kalin Opublikowano 9 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 WITAM :notworthy:Trzeba się określić czy wyjeżdzamy czy nie. :wink: :rolleyes: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Globi Opublikowano 9 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 (edytowane) WitamJutro aktualne :wink: Jedziemy :) Edytowane 9 Marca 2007 przez Globi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jan kalin Opublikowano 9 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 :wink: :) :rolleyes: No nareszcie męska decyzja 10 BP RANO :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary kapuchan Opublikowano 9 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 czekam na was o 11.oo w Tomaszowie - "Paweł z Łodzi" wie gdzie!!!pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Globi Opublikowano 10 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 (edytowane) No to się, kuśwa, "przejechałem" :buttrock: Ale sam się o to prosiłem! A trzeba go było w piątek doładować na maxa i wkręcić go z rana :banghead: Moja wina, moja wina, moja bardzo wielka wina :) Mam nauczkę, że po zimie trzeba dopilnować ABSOLUTNIE WSZYSTKIEGO i nie liczyć na zmiłowanie "skrzynki z prądem" (zwłaszcza, że słaba). Rozładowało się przy "chechłaniu" kompletnie. I jeszcze przepaliłem bezpiecznik w prostowniku. Akumulator potraktowałem prądem i znowu zapalił bez problemu. Tylko, że o 15.00... Edytowane 10 Marca 2007 przez Globi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jan kalin Opublikowano 10 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 A żałuj że cię nie było oj żałuj :banghead: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Priest666 Opublikowano 10 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 Napiszcie coś więcej :D Sprawdziliście bunkry? Z Tomaszowa to jest 5 minut drogi... :icon_rolleyes: Opiiszcie wrażenia kurde... a nie tak tajemniczo : żałuj że cie nie było .... :icon_mrgreen: Pozdrawiam serdecznie!!! :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jan kalin Opublikowano 11 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 Witam :bigrazz: Co taka cisza w eterze.Nikt się przez calutki dzione nie odzywał ;) A tutaj szykuje sie następny weckend.Co wy na to??????????/ :crossy: :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi