tedi Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 Wybieram się w sobotę na zlot do Zdunskiej Woli.Może ktoś też jedzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intruz25 Opublikowano 16 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 witam ja moge sie bujnąć tylko żeby nie lało-po 15stej bede wolny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tedi Opublikowano 16 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 Ok. godz 15 spotykamy się./zakładając że będzie ładna pogoda/.Dzwon do mnie około 14 to ustalimy miesce spotkania.509 306 273 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intruz25 Opublikowano 16 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 dobra TEDI zadzwonie jutro okolo dwunastej będzie wiadomo mniej więcej jak pogoda-pozdrowionka :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tedi Opublikowano 20 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 Byliśmy z Pablo /intruz25/ na zlocie w Zduńskiej Woli.Było "tak sobie". Szkoda że nikt więcej nie przyłączył się do nas z osób jadących z Łodzi.Może do Marynarza pojedziemy większą grupą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intruz25 Opublikowano 20 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 siemka-lecisz do Pragi?-ja lece jutro do Sielpi ponygusować w łodzi będe w piątek a w sobote planuje jechać do Tuszyna na zlot-pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tedi Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 Właśnie wróciłem z Pragi. Spałem w pensjonacie, którego właścicielem jest zapalony choperowiec.Degustacje piw trwały do samego rana.Szkoda ze pogoda nie dopisała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YARECK Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 Przepraszam, że tak off topic ale czyżbyśmy byli sąsiadami na jednym parkingu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tedi Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 Jeżeli myślisz o mnie, to raczej jest to niemożliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YARECK Opublikowano 27 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 Tak zapytałem, bo tam gdzie stawiam moto stoi ładna czarna magna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intruz25 Opublikowano 27 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 Siemka Tedi-no to troche kilosów napukałaeś ale z tą pogodą to jakieś fatum-ja siedziałem w tuszynie no i parada-w expressie napisali że jaszcze takiej parady w łodzi nie było-pozdrowionka :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tedi Opublikowano 27 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 Intruz może byśmy się wybrali na dobrze zapowiadający się zlot? Może ktoś jeszcze ma ochotę?W razie czego są jeszcze pokoje wolne.Podaje namiary.http://www.wrm.org.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jan kalin Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 :biggrin: :crossy: Jest potrzeba na 23.08 mały kordonik na ślub "kolegi" w okolicach Łasku.Gdyby ktoś był chętny to proszę bardzo najlepiej wiadomoiśc na PW.z góry dzięki. :lalag: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrek342 Opublikowano 22 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2008 temat umarł :icon_question: moze jakieś spotkanie :flesje: nie koniecznie obiad wskazany kiedy i gdzie czekam propozycje :icon_mrgreen co z wami :spam: q.....a jezdzimy czy nie (o co chodzi pytam) :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RStarosta Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 Witam Wszystkich pozytywnie zakręconych :) Od niedawna stałem się posiadaczem Maraudera a że jestem z Łódzkiego (okolice Tomaszowa) to myślę że najwyższy czas by poznać innych posiadaczy chopperów/cruiserów z okolicy :) Mam nadzieje że jak zrobi się ładna pogoda to będzie okazja by gdzieś razem śmignąć :crossy: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi