cukierek Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 W pewien sposób się z Wami zgadzam, że nie powinno się jeździć bez uprawnień... przy czym ja mam od prawie 10 lat prawo jazdy na samochód i jeżdzę bardzo dużo po Europie i Polsce, więc sama jazda po drogach nie stanowiła dla mnie probelmu... Z kolei potrzeba jeżdzenia była tak ogromna, że jeździłem bez prawka... (nota bene zdałem od razu, ale musiałem czekać na egzamin...) Gdybym czekał na prawko, nie miałbym szans pojeździć, a tak udało mi się wykręcić trochę kilometrów... Fakt komfort jazdy nie jest najwyższy szczególnie, jak przejeżdza się obok Policji, poza tym jest to mimo wszystko nie mądre z wielu innych powodów... Niestety czasami rozsądek przegrywa z pasją.... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł z Łodzi Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Witam,niema co przeginać,kumpel śmigał bez prawka przez dwa lata i wpadł jak ruszał z pod chaty i nie zatrzymał sie na ziel.strzałce,a że panom z policji w padł w oko noto......,Co do jazdy to ja śmigam codziennie do pracy vulcanem jak by co możemy się styknąć jakoś na mieście.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jan kalin Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 :icon_biggrin: :clap: Trochę czasu zabiera "nasza klasa" ale i tutaj trza się pokazać.pAMIĘTAJCIE OFICJALNIE KWIECIEŃ 20 .04 Czestochowa przed wypad Kletno jak by ktoś chciał zapraszam przeżycia nie zapomniane za wszystko inne zapłacisz kartą Master Card.Także polecam.Sądze jak tak dalej pójdzie to koniec marca iż w drogę :crossy: :crossy: Jest troche ludzi ktorzy juz się znają i znajomośc chcą podtrzymać no i oczywiście zapraszamy innych przyjaciół 'ROAD TO LIVE. LIVE TO ROAD"pOZDROWIENIA.P.S Wybieram się do Wawy w sobotę na Moto Bike Show.Troche mam miejsca także jakby co........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cukierek Opublikowano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 Ja z chęcia się piszę na każdy wyjazd, jak tylko będę miał wolny weekend, a zazwycaj tak jest, więc będzie możliwość poznania się na żywo...Co do Moto Bike, ja wybieram się w Niedziele, jakby ktoś był chętny, będę miał ze dwa miejsca w aucie...W razie co telefon dosiebie wyślę przez gg..Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin79 Opublikowano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 AMIĘTAJCIE OFICJALNIE KWIECIEŃ 20 .04 Czestochowa przed wypad Kletno Wybieram się jak najbardziej do Kletna, a w niedzielkę na Częstochowę. W piątek 18 IV na Gierkówce dołączam do chłopaków z "wawy" i razem lecimy do Kletna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tedi Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 Wytłumaczcie mi co to jest to Kletno? jakiś zlot? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin79 Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 Wytłumaczcie mi co to jest to Kletno? jakiś zlot? "Kletno" jest to spotkanie miłośników Yamahy Virago :icon_biggrin: !!!! Odbywa się 2 razy w roku w kwietniu i wrześniu w Kletnie w knajpie Biker Choice. Spotkanie 3 dniowe. Z Łodzi to jakieś 300 km. Ja wybieram się z Koluszek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrek342 Opublikowano 8 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 Wytłumaczcie mi co to jest to Kletno? jakiś zlot?Kletno zajebis... impra byłem pare razy z lutomierska jest 350 km polecam http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/5b5ddb3439a5e72d.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tedi Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 Czy ktoś może organizuje jakiś wyjazd wekendowy lub wakacyjny? Chciałbym się przyłączyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dolphin Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 Witajcie,też bym chętnie z Wami pośmigał.. Muszę tylko załatwić papierkową robotę związaną z nabyciem maszynki, zakupić kurtałkę skórzaną i w drogę:Dpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrek342 Opublikowano 10 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 nie ma sprawy jest wyjazd do Kletna 18-20.04.2008 :notworthy: więcej poczytaj zlotach jest temat a co do wekend to daj znać :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tedi Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 nie ma sprawy jest wyjazd do Kletna 18-20.04.2008 :icon_eek: więcej poczytaj zlotach jest temat a co do wekend to daj znać :icon_razz: Przeczytałem wszystko na temat Kletna. Szykuje się super impreza.Mogę zabrać się z Wami?Dla potwierdzenia - nie muszę być na Virago? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrek342 Opublikowano 10 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 Przeczytałem wszystko na temat Kletna. Szykuje się super impreza.Mogę zabrać się z Wami?Dla potwierdzenia - nie muszę być na Virago?nie musisz być na virago okey :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlaty2004 Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 no widze Jedrula ze tu organizuje grupe wypadowa;-)pozdrawiamps. Jedrus jedziesz w czwartek czy piatek??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrek342 Opublikowano 11 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 jeszcze nie wiem kiedy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi