jedrek342 Opublikowano 23 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2007 Witam mrozy i śniegi dopiero przed nami a co do opon przód mniejsza tył szeroka jaka się zmieści ;) :crossy: pozdrawiam jedrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazda82 Opublikowano 23 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2007 Witam. Jestem z Krakowa ale czesto bywam w Bełchatowie -> u dziewczyny :) W lecie jezdziłem na słok czy jakoś tak i wawszkowizne. Poprawcie jak źle napisałem. Łapałem winkielki w koło elektrowni i kopalni... Czy ktos z Bełchatowa lub okolic jest na tym forum? Czy są jakies spotkania motocyklistów z okolic, może jakas knajpka motocyklowa gdzie spotkac kogoś można. Pozdrawiam Mazda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz i vn 800 Opublikowano 23 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2007 A co taka cisza w eterze czyżby strach przed mrozami i białym puchem.Potrzebuję porady w sprawie ogumienia chciałbym zamienić przód i tył mam do tej pory "rowerówkę" 80/90-21 chciałbym szerszą a tył 140/90-16 też lekko szerszą.Co na to powiecie??????/Pozdrowienia Janusz. :lalag: :lalag: :lalag: :) ;) ;) Ja mialem z tylu 150 dunlopa a niedawno zmienilem na kmplet pirelek...tez 150 tyl... przodu nie zmieniam rozmiaru-caly urok w tej rowerówce :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elvis76 Opublikowano 24 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2007 Witam,to i ja się dopisuję :biggrin: Co prawda dawno mnie na forum nie było, ale tez z chęcią poznam innych łódzkich chopperowców. pozdrawiam :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrek342 Opublikowano 24 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2007 co taka cisza śnieg i mróz co zawiało was mam pytanko znalazłem dla zony z yamahe virago 535 96 rok za 8000 tyś zarejstrowana szyba,spacerówki,sakwy nowe opony 26 tyś przebieg czy to dobra cena :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł z Łodzi Opublikowano 25 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2007 Znam gościa który sprowadza prawie same -virago-,są to motorki sprowdzone z papierami i co ważne bez zciemy.Gościu mieszka koło Błaszek za Wartą więc masz blisko do niego.Nawet chyba coś teraz wystawia na allegro,może znajde linka?? Znalazłem...http://www.allegro.pl/item157621311_przepi...o_7000_km_.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlaty2004 Opublikowano 25 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2007 polecam tego gościa sam u niego kupowałem, solidny klient Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jan kalin Opublikowano 25 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2007 Witam.W ubiegłym roku przed kupnem VN byłem u jednego klienta spod Błaszek .Niezbyt udane było to spotkanie .Rzeczywistośc okazała się zupełnie inna od przedstawianej telefonicznie.Nie jestem pewiem czy to jest ten sam"dealer" Virago.Oglądałem "linka" to jest inny gościu.Tamten nie miał kostki na podwórku i płotu betonowego.Wracając do spotkania to może zbierzemy się razem na wyjazd na 15 kwietnia do Częstochowy.śnieg zapowiadają tylko do końca Stycznia także rozmowy można rozpocząć już w niedługiej przyszłości.A wracając do "mojego" problemu z oponami kto które są lepsze dunlopy czy pirelli?????Mam jeszcze jedno pytania mam malutki sakwy chciałbym je zmienić jaki największy wymiar do VN 800 z 1995 mogę zastosować?Pozdrawiam wiosennie :wink: :lalag: :notworthy: :eek: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 25 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2007 Mam jeszcze jedno pytania mam malutki sakwy chciałbym je zmienić jaki największy wymiar do VN 800 z 1995 mogę zastosować? Z calym szacunkiem ale nie mozesz zmierzyc sobie dlugosci tylnegoblotnika z uwzglednieniem polozenia kierunkowskazow?Wtedy bedziesz wiedzial jak dlugie maja byc sakwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dex Opublikowano 25 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2007 Wszystko mozna pomierzyc, a nawet wprowadzic wlasne innowacje w motongu. Ja np. przerzucilem tylne kierunki na blotnik do tylu i zmiescily sie duze sakwy po bokach. Ludzie, chciec to moc. Troche ruszta glowizna, a nie na gotowe liczta :icon_rolleyes: luknijcie:http://www.dexterxvs.com/1k.jpghttp://www.dexterxvs.com/2k.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł z Łodzi Opublikowano 25 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2007 Co do mnie to zlazłem z vn'a w wtorek bo w środe zpadł śnieg,jak bedzie w lutym na plusie to można sie styknąć wcześniej kwestia tylko pogody i chęci zgadania sie.A ja nie mam sakw tylko kuferki,troche wydają się za duże,może je zmienie? :P http://patrz.pl?128695 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jan kalin Opublikowano 25 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2007 Jestem za jak tylko puści "zima" A co do "miłych" porad trochę proszę mniej nerwowo czy warto aż tak wywyższać się nad innymi.Nie każdy jest doskonały i potrafi ot tak i juz jest. :flesje: ;) :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrek342 Opublikowano 25 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2007 Też jestem za.myślę ze opony pirelli są lepsze :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz i vn 800 Opublikowano 25 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2007 A wracając do "mojego" problemu z oponami kto które są lepsze dunlopy czy pirelli????? Pirelki są przede wszystkim tańsze- za komplet dałem 830 zl a dunlopy wyszlyby lekko powyżej tysiąca.Jak dla mnie 200 zeta to nie mało a pirelli to przecież tez niezła firma no i przy moich przebiegach rocznych i spacerowych prędkościach na pewno wystarczą :) Wrażenia z jazdy dop. wiosną niestety... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrek342 Opublikowano 28 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 Co taka cisza :lalag: spad śnieg zawiało was :notworthy: :) :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi