jan kalin Opublikowano 24 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 Sorry że się nie odzywam ale zapier................że nie ma czasu załadować a do tego doszły małe problemy związane z pracą zawodową<j*b.... to pies>Przepraszam jeszcze raz Więc tak piszę z dużej lutery żebyśta widzieli staruchy :lalag: SOBOTA 16 GODZ LOTOS ŁASK nie mam od wszystkich potwierdzenia Viola,Harry dawajcie wszyscy na krążownikach szos<chopperach-cruiserach>Jeżeli ktoś będzie miał ochotę małe co nieco na działce<niestety nie zdązyłem na 100 % z remontem>. ale jest do użytku jak najbardziej.Trawka skoszona rybki pływaja a pogódka odjazd trochę komarów ale zanikają po niewielkiej ilości :icon_rolleyes: Co do ubioru dowolnośc ale chyba cosik czarnego może być garniak ale lepiej jak będzie tak jak zwykle :biggrin: :crossy: No to co jeśteśmy umówieni bo chyba już nie zdąże usiąść na 4-um. Jakby cos tel 507 176 545 oundefined507 176 545 Pozdrowienia dla all Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł z Łodzi Opublikowano 24 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 Ok stawiamy się z Grażą weżmiemy 0,5l :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Globi Opublikowano 24 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 OkJestem w sobotęPozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 24 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 bedziemy na pewnoopieka nad dziecmi jest wiec no problemo :cool: bierzemy :biggrin: i nie tylko :crossy: stroje beda stosowne :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary kapuchan Opublikowano 25 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 (edytowane) Sorry że się nie odzywam ale zapier................że nie ma czasu załadować a do tego doszły małe problemy związane z pracą zawodową<j*b.... to pies>Przepraszam jeszcze raz Więc tak piszę z dużej lutery żebyśta widzieli staruchy :lalag: SOBOTA 16 GODZ LOTOS ŁASK nie mam od wszystkich potwierdzenia Viola,Harry dawajcie wszyscy na krążownikach szos<chopperach-cruiserach>Jeżeli ktoś będzie miał ochotę małe co nieco na działce<niestety nie zdązyłem na 100 % z remontem>. ale jest do użytku jak najbardziej.Trawka skoszona rybki pływaja a pogódka odjazd trochę komarów ale zanikają po niewielkiej ilości ;) Co do ubioru dowolnośc ale chyba cosik czarnego może być garniak ale lepiej jak będzie tak jak zwykle :crossy: :crossy: No to co jeśteśmy umówieni bo chyba już nie zdąże usiąść na 4-um. Jakby cos tel 507 176 545 oundefined507 176 545 Pozdrowienia dla all ku*wa, ale o co chodzi?jaka :flesje: , jakie spanie, jaka działka i jakie rybki :eek: , dlaczega ja nic nie wiem? - jak, ku*wa, zawsze!!! :) ciekawe co żon na to?będziecie musieli stanąć na wysokości zadania i przekonać Beatricze :wink: . mam pomysł: co powiecie na czarne koszylki (pod papami, oczywiście) i muszki na gumce.może być niezła jazda!!!pozdrawiam, Edytowane 25 Maja 2007 przez hary kapuchan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 26 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2007 hary kapuchan ty sie tam nie wykrecaj tylko bierz zone, spiwor i o 16 w łasku na stacji sie widzimya i jeszcze :flesje: a jak zapomniesz to bedzie sporo :) zawsze zostaje :) :) :icon_evil: :lalag: no łodzianie bojcie sie bo nadchodzimy :crossy: oj bedzie sie dzialo, bedzie :buttrock: :banghead: :flesje: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlaty2004 Opublikowano 26 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2007 fajnie macie! a ja jak ten troll grzybie w pracy Mariusz szerokości na drodze miłej zabawy i pozdrów WSZYSTKICH !!!! UWAGA strauje w konkursie http://forum.motocyklistow.pl/index.php?showtopic=72447&st=0 proszę o Wasze głosy !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jan kalin Opublikowano 27 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 (edytowane) Dobra nareszczie dotarłem sądze iż inni tez dotarli szczęśliwie choć było ciężko wracać :bigrazz: :D W imieniu Pary Młodej" a sie widziałem" no i oczywiście swoim wszystkim składam podziękowania za udaną imprezę. :icon_razz: :) .Chyba wszyscy są happy :) gdyby cośik złego to oczywiście "jan kalin"Naprawdę jeszcze raz dzięki stokrotne.SORRY za małe" niewygódgki" ale tak sie złożyło następny raz wszystko będzie dużo dużo lepiej. Załujcie "Viola" "qudłaty" i inni że Was tam nie było oj żałujcie Edytowane 27 Maja 2007 przez jan kalin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 27 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 przyzna, ze dopiero doszedlem do siebie janek dzieki za super goscine :bigrazz: :icon_razz: pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Globi Opublikowano 27 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 WitamPomysł przedni z tą eskortą do ślubu. :P My także (tj. ja z Dorką) dołączamy się do podziękowań :wink: Mam nadzieję, że jakimś innym razem będziemy mogli poimprezować dłużej.Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorka73 Opublikowano 27 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 (edytowane) Ja tak chciałabym sama podziękować wszystkim za miłą atmosferę w Łasku.Dziękuję wszystkim za miłe przyjęcie i za gościnę Januszowi. :lalag: Kaszanka była super i nie tylko :lalag: Bardzo żałuję, że nie mogliśmy zostać dłużej. Mam nadzieję, że następnym razem nie będę musiała wracać do domu tak szybko. :icon_biggrin: P.S. Pawle przejrzałam wszystkie zdjęcia z Warszawy i Cię nie znalazłam. :clap: Może Ty masz lepszy wzrok i gdzieś się wypatrzysz: http://profile.imageshack.us/user/plglobi/images/ :lalag: Edytowane 27 Maja 2007 przez Dorka73 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlaty2004 Opublikowano 28 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 Janek Ty mi nic nie mów bo w sobotę chodziłem taaaaki wku...wiony, że poezja - zasrana robota,ciesze się, że bawiliście się super /zresztą jak zwykle;-)/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary kapuchan Opublikowano 28 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 witam Wszystkich, Piotrków dołącza się do podziękowań :banghead: dla Janusza za gościnę i noc wspomnień :icon_mrgreen: . mam nadzieję, że spotkamy się jeszcze nie raz w tak miłym gronie. ... acha :banghead: ... Janusz (tak na przyszłość) pomiętaj, że vn to szeroki motocykl i nie we wszystkie drzwi się mieści :icon_eek: , i pozdrów rodzinę !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 28 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 hary nie zmiescil sieale wjechal :biggrin: to sie liczy :icon_razz: pozdr 3m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jan kalin Opublikowano 28 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 Zastanawiam sie nad wymianą drzwi :flesje: a tak naprawde to czuje iż tak do końca to wszyscy nie są zadowolenia ale cóż takie jest życie :smile: :wink: W kazdym bądź razie nastepnym razem będzie lepiej.Strobin tuz tuz.......... :banghead: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi