hary kapuchan Opublikowano 21 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 Przy wjeżdzie od strony łodzi jest stacja ORLEN JEDYNA Orlenowska o 16 .00 będe czekał na chętnych Im więcej Tym lepiej Gwarancja dobrej zabawy :clap: :clap: :P :buttrock: :lalag: u nas też bez zmian - stawiamy się obowiązkowo (z żoną Beatricze)!pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 21 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 oj bedzie sie dzialo :crossy: :notworthy: :lapad: :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jan kalin Opublikowano 21 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 Szef z O.W. Zacisze z pewnej miejscowości tez ma być :notworthy: :flesje: Oczywiście że żartowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Globi Opublikowano 21 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 WitamWszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują, że też się stawię (i może nawet z Plecaczkiem)W końcu będzie okazja do poznania się.PozdrGlobi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jan kalin Opublikowano 21 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 Uwaga podaję listę obecności kolejność jak najbardziej dowolna: ja póżńniej ja i jeszcze raz ja ale teraz na serio 1.JĘDREK i koleżnka małzonka <nie jako plecak tylko solo> jasne :) 2.HARY Z BEATRICZE :D 3.PAWEŁ Z GRAŻYNĄ :D 3. GLOBI z PLECZACZKIEM <rodzaj żeński> :D 4.QUDŁATY :P <nie pracuje się tak dużo> 5 MMM czyli MARIUSZ z OLEŃKĄ :P <witani chlebem i solą -w oku> 6.WIOLA SZPILA + 3 :clap: <stopień pokrewieństwa nie ma znaczenia> 7.R+Z :clap: :clap: <może jak nie to trudno?> Na razie to chyba na tyle jak kogoś pominołem przepraszam. Będą aktualizacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrek342 Opublikowano 21 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 czesc janusz skad wiesz ze solo :D :D bedziemy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 21 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 Uwaga podaję listę obecności kolejność jak najbardziej dowolna: ja póżńniej ja i jeszcze raz ja ale teraz na serio 1.JĘDREK i koleżnka małzonka jasne :D 2.HARY Z BEATRICZE :D 3.PAWEŁ Z GRAŻYNĄ ;) 3. GLOBI z PLECZACZKIEM ;) 4.QUDŁATY :clap: 5 MMM czyli MARIUSZ z OLEŃKĄ :clap: 6.WIOLA SZPILA + 3 :clap: 7.R+Z :clap: :clap: Janusz na te sol w okuaz sie Oli w oczach troche soli pokazalo :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 Jeszcze nie wiem na 100% ale postaram sie podjechac - Łask to dla mnie taka miejscowosc ze wspomnieniami wiec chetnie bym odwiedził - pracowałem w Wiewiórczynie ( 7 Batalion Radiotechniczny ) to własciwie tez Lask :buttrock: Potwierdze w czwartek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 przemek3578 koniecznieczas sie wreszcie poznacw kletnie nie bylesto teraz przyjedz do łasku a we wrzesniu na kletno lecisz?? :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrek342 Opublikowano 23 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 janusz jakie stroje obowiązuja na slubik :icon_biggrin: :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 przemek3578 koniecznieczas sie wreszcie poznacw kletnie nie bylesto teraz przyjedz do łasku a we wrzesniu na kletno lecisz?? :icon_biggrin:Mam nadzieje,że dam rade - tzn nie wiem czy nie bede miał służby - ale tak jak juz pisałem dam znac w czwartek :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 janusz jakie stroje obowiązuja na slubik :banghead: :crossy: a wlasnie zapomnialem o to zapytac :icon_twisted: moze my jako parada motocyklistow bedziemy ubrani jak motocyklisci :crossy: przemek liczymy na ciebie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Globi Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 janusz jakie stroje obowiązuja na slubik :crossy: :crossy: No właśnie. Też się wybieram do Łasku, a nie mam garnituru :D Hmm, jakby to ko(s)micznie wyglądało:... Obstawa na choperach... w garniakach, pod krawatem... ... aż podwiewa nogawy podczas jazdy... :crossy: :biggrin: Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł z Łodzi Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 No właśnie zakładamy kórwaciki pod skórki czy nie? Jasiu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 taa jasne gangi :icon_rolleyes: :banghead: :notworthy: :banghead: ja bede lecial 250 km zanim do was dolaczeto gang bedzie caly w muchach i komarach :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi