Marian91 Opublikowano 13 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2007 Mam pytanieczy ten wydech na 1 fotce podejdzie do dt80lc2i czy on jest sportowy?? http://www.allegro.pl/item157399210_czesci...a_dt_80lc2.html czekam na szybka ODPOWIEDZ!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajdowiec Opublikowano 13 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2007 Mam pytanieczy ten wydech na 1 fotce podejdzie do dt80lc2i czy on jest sportowy??http://www.allegro.pl/item157399210_czesci...a_dt_80lc2.html czekam na szybka ODPOWIEDZ!!!!!!! No tak powinien on spokojnie podejść do DT80Lc bo jest on o ile sie nie myle tuningowy Gianelli czyli nie byłw środku zapychany zwązkami oraz zbytnimi przegrodami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 13 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2007 Nie wiem po czym poznales ze to wydech Gianelli ale jak dla mnie to najnormalniejsza koncowka od DTki... Zadnego specjalnego pseudo karbon koloru ani blaszki z napisaem Gianelli. W dodatko sama nazwa aukcji mowi ze to sa czesci od DT80LC2. Gdyby ten wydech byl 'tuningowy' (:D) koles by o tym na pewno wspomnial i wzial za niego wiecej kasy. POZDRO Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marian91 Opublikowano 13 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2007 akurat tylko gianelli robi takie wydechy di dt80lc2 a pozatym gosc nie ma pojecia o motorach:) a ja chcialem sie upewnic ze to do dt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 13 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2007 No i co z tego ze gianelli robi wydechy do Yamahy?? Napisalem tylko ze dla mnie to najzwyklejszy wydech od DT... WOgole co to za problem zadzwonic albo chcoiaz napisac maila i sie spytac czy to oryginalny wydech a nie pytanie na 4um po fotce :D POZDRO Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 13 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2007 podejdzie mialem taki w swojej dt jest to wydech sportowy gianelli bez zadnych kombinowan podchodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi