dark_rider Opublikowano 13 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2007 W zasadzie jak w temacie. Muszę kupić miedzianą podkładkę pod kolanko tłumika do mojej XV 750. Niestety jak na złość Yamaha zamknęła sklep na okres zimowy w mjej miejscowości :bigrazz: Wiecie gdzie mogę dostać coś takiego? Jakiś sklep internetowy? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markom13 Opublikowano 13 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2007 www.moto-akcesoria.pl :icon_twisted: Mają na pewno,sam kupowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 13 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2007 z tego co wiem w poniedziałek na energetykow bedzie czynnne Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dark_rider Opublikowano 13 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2007 z tego co wiem w poniedziałek na energetykow bedzie czynnne Oby! Mam jeszcze parę rzeczy do kupienia, a oni jak na złość od tygodnia nie pracują. W razie czego sprawdzę jeszcze na www.moto-akcesoria.pl Mam nadzieję, że kawałek miedzianej podkładki nie zrujnuje mojego budżetu... Dzięki za odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi