Dziki_YZF Opublikowano 11 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 www.motostel.duh.plkiedyś na motobazarze koleś miał dużo stelarzy własnej roboty i wyglądało całkiem nieźle. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miniu. Opublikowano 11 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 Ja tez planuje kupic stelaz do swojego motorka,szukalem juz chyba wszedzie - ceny sa straszne,jedynie w DUH mozna kupic za rozsadna cene ,i zaniedlugo zamawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markom13 Opublikowano 12 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 Ja polecam w 100% DUH.pl . Kupiłem już od niego 2 stelaże.Wykonanie jest super,choć czasem trzeba coś dogiąć ,aby przykręcic.Ale to nie stanowi dla nikogo problemu. Robert jest konkretnym facetem,zawsze można sie z nim dogadać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 13 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 ja dzisiaj kupilem stary stelaz od jakiejs japoni, troche powycierany i do malych pzrerobek. Zaplacilem 30 zł + przerobki i malowanie to okolo 80 zl max mnie wyniesie. A uzywka kosztuje od 120 w gore, o nowce nie wspomne.Moze np kup jakias inny stelaz i go przerob, czesto to groszowe sprawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yani22 Opublikowano 30 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 a ja sobie robie stelazyk pod yamaszke xjr - bo sa za drogie i trzeba z zagranicy sprowadzac - koszt mojego to 30 zl i 3 dni pracy :crossy: pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 30 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 a ja dzisiaj wlasnie zalozylem swoje, nie jest to samoróbka ale musialem sporo przy nich poprzerabiac.Jednym slowem jak czlowiek chce to zrobi wszystko ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Opublikowano 30 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 Też mogę polecic www.duh.plZrobiłem u niego stelaże do dwóch VFR-ek i sprawdziłem je przy naprawdę dużym obciążeniu - naprawdę dają radę. Dorabiał mi je "na poczekaniu", zajęło to trochę czasu ale i tak wyszło taniej niż gotowe z katalogu. Jeżeli ktoś zamawia gotowy stelaż to może będzie musiał coś delikatnie poprawic, ale ogólne wykonanie nie budzi zastrzeżeń. Stelaże są wykonane z rurek grubościennych, co powoduje że są o wiele mocniejsze niz np. Five Stars. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi