maslo Opublikowano 25 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2003 witam, poszukuje info dot. tego motoroweru: cena nowego, ceny uzywanych, wady i zalety. Z gory dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maslo Opublikowano 31 Lipca 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2003 naprawde nikt nic nie wie??? :D wyciagne temat w gore :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QvEEr Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Ja nieweim nic o tym motorowerze. Wiem jednak to ze z wyglądu naprawde odjazd :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Ja wiem ze uzywana robby z 2000 kosztuje okolo 4800zl :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micek Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Kiedyś na dzień dziecka rodzice zabrali mnie do salonu Jawy na ul Kaczeńca w W-wie. Celem była właśnie Jawa Robby 50. Maszyna cudna, wygodnie się siedzi, jechać nie jechałem :(. Silnik 4-suw, mechanik mówił coś o zmianie zębatki po której można osiągną okolo 100 km/h (chyba z górki, ale...). Z przodu tarcza, ogólnie fajny wygląd, no ale cena nie do pokonania w moim wypadku - wtedy to było okolo 6500 zł ale nie jestem dokońca pewien PozdrawiamGrzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagdtiger Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Cena niedopokonania ?? To po co rodzice cię tam zabrali ?? Powiedzieli:- Patrz synku na ten motorek, i tak ci go nie kupimy bo jest za drogi. Ale przynajmniej sobie na nim posiedzisz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micek Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Cena niedopokonania ?? To po co rodzice cię tam zabrali ?? Powiedzieli:- Patrz synku na ten motorek' date=' i tak ci go nie kupimy bo jest za drogi. Ale przynajmniej sobie na nim posiedzisz...[/quote'] Nie, inicjatywa była moja, chciałem popatrzeć i posiedzieć, można powiedzieć że pomażyć, a pozatym moi rodzice niezrobili by mi nigdy tego o czym piszesz :? , sam chciałem pojechać :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QvEEr Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2003 A ja myśle ze 6500 zł na nówke motorower to nie duzo. Przeciez inne motorowerki Yamaha, Derbi tip. so nawet 2x droższe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubadandy Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 (edytowane) witam, poszukuje info dot. tego motoroweru: cena nowego, ceny uzywanych, wady i zalety. Z gory dziekidaj spokój nie kupuj tego kupisz o wiele taniej Honde Varadero i gita co do robby tosilnik minarelli ceny używanych koło 3tys a nowych 6tys..:/ Edytowane 15 Lipca 2008 przez Kubadandy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 nie wiem czemu ale mam dziwne przeczucie że robby to jak nasz ogar 900 chiński sjkładak z napisem jawa wiem że słyszałem opinie że te silniki są dosyć awaryjne (coś z rozrządem) pozatym za 6500 masakra nie wiem czy za tą cene nie kupi sie jakiegoś nowego np piaggio (nie wiem ale chyba jakiś czas temu typhoon 50 w 2t kosztował 7100 gdzieś w internecie) piaggio to piaggio a jawa to obecny romet...... Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rachub48 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 dawno temat nie byl poruszany ale co tam. co dokladnie dzieje sie z ta elektryka?? Cytuj Jawa Robby 50 ==> Yamaha XT 600E ==> Honda CB 900F Hornet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi