Mazda82 Opublikowano 11 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 Witam. Potrzebuje ksiazke napraw do shl m11. Opis remontu silnika, schemat silnika. Silnik 175cm3 3 biegowy z napisami WFM na deklach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteq Opublikowano 12 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2007 witam, zapraszam na moje www.shlka.prv.plnie ma tam książki napraw ale jest katalog części, jak czego nie będziesz wiedział możesz pisać na naszym forum www.shlka.fora.plpozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klas500 Opublikowano 12 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2007 Nie mam książki napraw ale znam dość dobrze ten silnik i mam oryginalną instrukcję.Trudno mi będzie zeskanowac ją w całości ale w razie potrzeby pisz , co potrzebujesz , a w miarę możliwości postaram się pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi