Skocz do zawartości

Gdzie kupić szybę czarną do Airoha

Rekomendowane odpowiedzi

jak w temacie, wszyscy maja biale, a wiem ze czarne tez sa, ja mam model warior, chyba :notworthy:

jednak mam Mathisse :icon_twisted:

Zadzwoń do Uhma Bike (są importerem), może podeślą Ci któregoś ze swoich dealerów albo sprzedadzą wysyłkowo :buttrock:

• 3 lata później...

Witam. Posiadam kask z ruchomą szczęką AIROH HELMET ...... w którym od wycierania starła się wewnętrzna warstwa na szybce i przez to jest kiepska widoczność. Proszę o pomoc w znalezieniu sklepu który mi sprzeda nową szybkę. kask nie ma więcej żadnych numerów lub symboli.

Witam.

Ja mam Airoh Tr 1. Załatwiłem szybkę na urlopie. Miałem muchy i wytarłem ostrą stroną gąbki do naczyń. Oczywiście jest dupa. Szukałem i znalazłem 130 zł i przesyłka. Szkoda mi bo wolę już kupić nowy. Może ktoś będzie miał, bo coś tam? Zadzwoń kolego do airoh.pl, lub helmet.pl( nie pamiętam) i tam zakupisz co trzeba. Pozdrawiam.

• 2 tygodnie później...

Nie wiem jaki miałeś problem ze znalezieniem, zajęło mi to 30 sekund:

Przyciemniona:

http://www.moto-akcesoria.pl/szybka-do-kas...emniona,p,22629

Jasna:

http://www.moto-akcesoria.pl/szybka-do-kas...athisse,p,22118

"cezsek Napisano 11.08.2010 - 00:20

Mam dwie szybki do Mathisse Air. Nowe, białe. Nieużywane. Powinny pasować do Mathisse."

Z opisu na stronie wynika, że mówisz prawdę :icon_mrgreen:

Edytowane przez dangerous

Nie wiem czy zakup nowej szybki będzie w tym przypadku opłacalny,do Airoha w zależności od modelu kosztuje ponad 100zł,może pomyśl nad zmianą kasku na nowy?

Szybka z przesyłką będzie kosztowała 142 zł ..... a nowy kask SV-55 kosztuje 550zł. :lapad: Dziękuję ale wybieram szybkę. Za resztę kasy zatankuję pod korek - i na kebaba (z Centralnego :) ) starczy. :clap: