afish Opublikowano 10 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2007 Chcialem zapytac co sadza uzytkownicy o tym motocyklu .. Czy fajnie sie nim jeździ czy da sie w 2 osoby ..? I czy mozna wybrac sie gdzies poza miasto na nim Ogólnie chodzi mi o to ile pali taka maszyna i jak z komfortem jazdy Wszelkie info wskazane .. chodzi mi głównie o roczniki tak jak w tytule 90-94za wszelkie informacje bardzo dziekuje afchiwum przeczytalem P.S. Pytam bo z kolega mamy okazje kupic takie 2 sprzety i chcemy sie dowiedziec czegos wiecej acha i jak z awaryjnoscia i czesciami Pozdrawiam aFiSh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stifler Opublikowano 10 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2007 Ja mam Xt600 z 98 ale konstrukcja taka sama. Moto raczej dość wygodne, w mieście jeździ sie całkiem przyzwoicie, można wlecieć w teren ale tylko wtedy jak sie ma dobre oponki bo z racji cieżaru cięzko go utrzymać w błocie czy piachu.. Ja mam teraz problem z zapalaniem na zimnym ale nie wiem czym jest spowodowany... A co do częsci to nie ma problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajdowiec Opublikowano 10 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2007 Ja mam Xt600 z 98 ale konstrukcja taka sama. Moto raczej dość wygodne, w mieście jeździ sie całkiem przyzwoicie, można wlecieć w teren ale tylko wtedy jak sie ma dobre oponki bo z racji cieżaru cięzko go utrzymać w błocie czy piachu.. Ja mam teraz problem z zapalaniem na zimnym ale nie wiem czym jest spowodowany... A co do częsci to nie ma problemów. No moto jest w miare ale jak w teren to troche za cieżkie,miałem 93r wszystko ładnie chodziło palił mi 4,5-5,5l tak średnio,silnik nie jest zbytnio wysilony tak wiec sporo wytrzyma ale jak na droge to niezłe moto,a w dodatku nie są zbytio drogie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afish Opublikowano 10 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2007 a jak z jazda w 2 osoby ??nie dobija tylne zawieszenie ?? i moze wiecie keidy byly jakies zmiany stylistyczne bo widzialem rózne wersje ... podobno w 1990 dostal inne kształty a póżniej w 1995 moze ktos to potwierdzic?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert11250TT Opublikowano 11 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 ja mam tt 600 z 1989r od pazdziernika...spoko moto na teren jak i na szybkie szutrowe trasy... ale teraz padl mi glowny amorek wiec musze wymienic ale do tt ciezko dostac takze bede probowal od XT600 mysle ze bedzie pasowalo mocowanie... POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baron Opublikowano 11 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 Prawda jest taka, że jak pojedziemy w Polskę to musimy się przygotować, że będziemy jeździć obok autobusów. http://forum.motocyklistow.pl/index.php?sh...34&hl=yamaha+xt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bohen Opublikowano 12 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2007 Ja mam teraz problem z zapalaniem na zimnym ale nie wiem czym jest spowodowany... A co do częsci to nie ma problemów Mam ten sam problem. W moim przypadku pomaga podgrzanie suszarką do włosów (albo czymś co wydziela ciepły podmuch) membrany w pompce paliwa :flesje: . Tylko że trzeba dmuchać z 5min. Jak na polu jest ciepło powiedzmy >10 st C to nie mam tego problemu. Co do tematu to polecam Xt. Na pewno spełni Twoje wymagania. U mnie tyl nie dobija jadą w 2 osoby, mimo że amor jest dość miękki. Można smiało po mieście nim latać, spalane w granicach 5 - 6 l. :buttrock: Pozdro Cytuj Stare motocyklowe przysłowie mówi: jak się nie wywrócisz.....to se nie poleżysz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 12 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2007 a XT ma pompe paliwa ?? Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afish Opublikowano 12 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2007 dzieki panowie za wszelkie info .... :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackon4089 Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 (edytowane) Ja posiadam xt 600 z 94 roku i sobie chwale bardzo -małe spalanie ,tanie i dostepne części, tylko na dłuzszych podrozach brak szyby i dosc waska kanapa daja znac-dup.. boli ;) Acha i jak bardziej na droge to polecam modele z rozrusznikiem - xt 600e Co do tych zmian stylistycznych co piszesz to prawda. od 1990 do 1994 potem od 95 zmina ramy i hamulca.Pamietaj tylko ze tenowsze egzemplarze od 95 miały dławione silniki -5km mniej na kruccach Edytowane 11 Czerwca 2007 przez mackon4089 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mosskit Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 bardzo przyjemny motor, żywotny silnik, można polatać. osobiście mam tt 600 ale miałem przyjemność jeżdzenia na xteku - to taki sam silnik.troch ciężki ale dla kazdego coś miłego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi