cuadam Opublikowano 10 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2007 Mam Yamahe dt80 i wszystko by bylo ok gdyby nie kopka... otoz kopka nie zazebia... tulejka juz kilka razy byla dorabiana zdarzalo sie ze pekala. teraz wydawaloby sie ze wszysko bedzie ok. a ponalaniu oleju znowu to samo... bez oleju odpalała bez problemu. co moze byc przyczyna?? prosze o pomoc... :bigrazz:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wazzabii Opublikowano 11 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 a srube od spustu oleju masz oryginalna? kolega zgubil srube, wkrecil jakas inna i okazalo sie ze byla za dluga i nie mogl biegow zmieniac, spawdz to... pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cuadam Opublikowano 11 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 sruba byłaby odpowiedzialna za odpalanie?? ok sprawdze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miclaw Opublikowano 12 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2007 A sprzęgło Ci nie ślizga ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micza 125 Opublikowano 13 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2007 Wałek od kopki w DT 80 jest trefny, jak już był kilka razy robiony to może lepiej wziąć używke w dobrym stanie lub w najgorszym razie nówke (ok 30 euro), miałem kiedyś ten sam problem i odpalałem poprostu na pych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wazzabii Opublikowano 13 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2007 A sprzęgło Ci nie ślizga ? ja moje moto czasami na biegu na sprzegle odpalamslizgajace sie sprzeglo jak na moje tutaj nic nie psuje sruba spustowa moze blokowac tryby od kopki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marian91 Opublikowano 13 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2007 A sprzęgło Ci nie ślizga ? w dt nawet na sprzegle odpali!!!a pozatym mysle ze tulejka jest z innego materialu niz powinna byc albo zebatka jest wyrobiona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 14 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2007 wazabii sruba spustowa jest pod skrzynia a nie pod kopka wiec tutaj nie ma gra roli. Mi tez sie sypala tulejka pare butow i tulejka sie rozsypala i dotoczylem z brozu samosmarujacego i nie ma problemow;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cuadam Opublikowano 21 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2007 Tulejke juz pare razy dorabialem aktualnie jest z fosforobrazu, ogolnie cala kopke kupilem uzywana ale wyglada ok... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi