Stifler Opublikowano 11 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 Chyba, że ktoś podłapie i kupi wcześniej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolo98 Opublikowano 29 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 no i ten citroen pokazuje jacy zdolni są polacy :) z niczego robią cos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cubix Opublikowano 10 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2007 o kur*a!! pierwszy raz widze tego citroena!! o rany! :icon_razz: :icon_razz: patrząc na zdjecia po kraksie nie wiezylem ze cos da sie z nim zrobica jednak ta polska mentalnosc...pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek-fighter Opublikowano 10 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2007 można to wszystko skomentować w dwóch słowach: ''polak potrafi'' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Storm007 Opublikowano 10 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2007 znalazłm taki oto lin na allegro http://www.allegro.pl/item154954024_yamaha...ele_innych.htmlcena fakt 5000 :biggrin: , ale ten system w kraju u nas jest chory, nie wiadomo kiedy natrafisz na jakis sprzet-minę, Skąd mogę wiedzieć że nie kupie czegoś co np wcześniej było po przejściach? Można zaufać tylko sobie i znajomym którzy znają się na moto. Czy nie mozna wprowadzić pewnego systemu, który zwyczajnie odnotowywał by np że pojazd był uszkodzony itp.(nie wiem w karcie pojazdu) Wtedy mielibyśmy przegląd przez wszystkie "przejścia" moto albo chociażby te większe.... Ten gosciu w okolicy ma ksywke "Zlomiarz", Zgadnijcie dlaczego :) Choc czasami ma przyzwoite sprzety ale we Wloszech bierze wszystko co mu wpadnie w rece... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J.A.C.E.K Opublikowano 10 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2007 co do rejestrowania takich zdarzeń- temat nie jest prosty, aler takie dane można wyciągnąć z policji - czy brał udział w kolizjach, wypadkach itd. Generlanie takie info opiera się o znajomości... Kilka lat temu udało mi sie w ten sposób sprawdzić 2 auta. Nie wiem jak z tym teraz jest, podobno mają nowy system i łatwiej to sprawdzić, ale logi monitorowane w centrali, więc temat znacznie utrudniony, ale masz rację - nie widzę sensu ukrywania takich info - jakiś centralny bank, nawet za drobną kasę - tak jak np. przeszłość kredytobiorcy w bankach. porównanie może i niezgrabne, ale zasada... hmmm...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi