mlesiakowski Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 witam panoowi€ mam probl€m z swiatlami w hondzi€ sprawa wyglada tak po wlaczeniu zaplonu ni€ dziala tylna lampa podswietlenie tablicy podswietlenie z€garow i ki€runkowskazow prz€dnich ni€ mam poj€cia co moze byc sparawdzil€m wszystkie kable bespieczniki zlaczki masy i nic raz zaswi€cilo i przez jakis czas dzialalo l€cz znowu si€ zje...... prosz€ o pomoc bo przeglad musz€ zrobic motorek z holandii sprowadzony i jestem w kropce nie widzial€m zadnych prz€kaznikow ni€ wi€m gdzie sa????prosz€ o pomoc????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shadok Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 Schemat ci pomoże? A sprawdzałeś puszkę obok klaksonu?VT500 ma jeszcze taki wynalazek jak układ kontrolujący sprawność tylnej lampy (stąd jeszcze jedna czerwona kontrolka obok oleju - Tail light. Ale to ew. jakby tylko lampa nie działała. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlesiakowski Opublikowano 8 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 wlasnie prz€z to sie motam ta lampka swieci jak nie dziala podswi€tl€ni€ i tylna lampa gdzie jest uklad ktory za to odpowiada?????lubg co tao j€st przekaznik czy co schemat tez si€ przyda:> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Globi Opublikowano 9 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 (edytowane) WowZ elektryki Hondy to ja jestem "cienki Bolek". Jak by to była Jawa, to co innego.Przekaźniki znajdują się chyba pod tym czarnym (pokrywką?) między klaksonami (dla wersji od 1985 r.) Wg serwisówki coś tam rzeczywiście jest... Nie mam pojęcia co z tym zrobić...sorry :icon_biggrin: gdzie jest uklad ktory za to odpowiada?????lubg co tao j€st przekaznik czy co Witam Przesłałem ci ten fragment rysunku z serwisówki, wraz z tłumaczeniem takim jak to mi się udało odcyfrować. :icon_biggrin: Może się przyda. Niestety nie znalazłem tam jakiegoś dłuższego opisu. Edytowane 9 Stycznia 2007 przez Globi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shadok Opublikowano 9 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 wlasnie prz€z to sie motam ta lampka swieci jak nie dziala podswi€tl€ni€ i tylna lampa gdzie jest uklad ktory za to odpowiada?????lubg co tao j€st przekaznik czy co schemat tez si€ przyda:> Jest od tego specjalny moduł, mieszczą się one o ile pamiętam pod siedzeniem, obok akumulatora. Mogę ci podrzucić schemat (podrzuć maila na PW albo na shadok[at]shadow.org.pl) albo namiar na całą serwisówkę, ale to ponad 100MB :icon_rolleyes: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczors18 Opublikowano 30 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 Witam Ja u siebie miałem to samo... tylko u mnie była to wina stacyjki (ciagle jest, raz dobrze raz źle), wystarzyło poruszać kluczykiem i znaleść odpowiednią pozycję by wszystko działało dobrze. A czerwona lampeczka od tylnego światła zapalała mi się jak zmieniałem kerunki i żarówkę w tylnym świetle, wystarczyło przlecieć styki WD40 i jak narazie jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi