olorol Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 Witam Mam problem. Podczas wczorajszej jazdy pękła mi linka sprzęgła ; / Dzisiaj odwiedziłem wszystkie sklepy jakie były możliwe z częściami motoryzacyjnymi w moim mieście. Wszędzie odpowiedź - NA ZAMÓWIENIE - czas oczekiwania 2 tygodnie Przed chwilą skończyłem szukać w internecie ze skutkiem negatywnym :notworthy: Może znacie jakies strony gdzie moge kupić linkę do sprzęgła do hondy nsr 125 ? Z góry dzięki za odpowiedzi pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 Spróbuj zapytac w larssonie. www.larsson.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiatek Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 Sproboj dopasowac od innego moto. Ja w mojej Aprilii latam z linka sprzegla od WSKi 175. 8zl :icon_biggrin: i wytrzymuje juz prawie caly sezon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilvov Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 tak jak powiedział Kwiatek - warto spróbowac dopasować z czegoś innego. Na allegro POPYTAJ gości mających części do nsr, często zdarza się, że nie piszą o wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gurufarmi Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 łiiiii. dorób sobie :icon_biggrin: znajdź kogoś z zaciskarką. wex stary panczeż i niech ci dorobi.. ja tak mialem... 30 zł ... zamiast 60 :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xedos1 Opublikowano 9 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 Ja kupowałem oryginalną linke do Drag Stara w http://www.motobot.pl/. Była sporo tańsza niż w salonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbig Opublikowano 9 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 Jak nie masz 2 lewych rak to sobie dorob. Ja kupowalem z metra linke fi 2mm za 40gr/m. Jak nie podpasujesz od wsk, czy mz to moze tu http://www.autolinka.pl/ ktos juz zamawial, chwalil sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi