ASh Opublikowano 13 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2007 Hej Tak właśnie mam ustalone. Dealer przywiezie JĄ pod dom 31 stycznia. Już sie nie moge doczekać. Jak już bedzie u mnie to zrobie pare zdjec i opisze wrażenia, ale na razie nie bedzie mnie tu 2 tygodnie (wyjezdzam daleko :icon_twisted: ) Na razie wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRACO Opublikowano 13 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2007 Uwazam tak jak DEX VN oznacza Vulkan czyli ON a nie jakas ONA :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiuston Opublikowano 13 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2007 No to i ja dołączam gratulacje i powiem Ci, że wiem jak to jest.Też niedawno zrobiłem prawko, a moje doświadczenia z motocyklami to wspomniane kursowe Suzuki i kiedyś tam Junak, ale bardzo dawno :crossy:Teraz mam moją Dzidzię i pamiętam jak pierwszy raz na nią siadłem, odpaliłem i ruszyłem to mało nie spadłem... ale nie z braku umiejętności... a z podniecenia :( (nie było finału podniecenia, jak to zwykle bywa :icon_mrgreen:).Też oczywiście miałem lęki przed takim dużym motocyklem, ale po pierwszych 20 km rozważnej jazdy, teraz już tylko mam wspomniane wyżej uczucie :bigrazz:, co nie oznacza, że nie czuje też respektu i już nie jestem ostrożny. Tak więc życzę podobnych odczuć :) i powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stan Opublikowano 18 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2007 gmola to sobie zaloz w kazdym motorze oprocz crossa mialem , nigdy sie nie przydal ale spokojniej sie jezdzilo, bez obaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 21 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2007 VN chyba faktycznie jest on - ale czyz kazdy z nas nie mysli o nazych motocyklach jak o kobietach/kochankach.?? :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stan Opublikowano 22 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2007 (edytowane) VULCANVN (Fał En)900 = dziewiecsetclassicwszystko onbo to meska rzecz :) Edytowane 22 Stycznia 2007 przez Stan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prałat Opublikowano 22 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2007 Jak zwał, tak zwał, ale trzymam STANowisko :) Ciekawa, jak się na tym jeździ? No i gratulacje :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ASh Opublikowano 31 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 JEST JEST JEST !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 31 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 No to teraz rób fotki, nakrec filmik jak chodzi i zapodawaj !!!Tylko nie slin sie za mocno bo potem nie doczyscisz tego :icon_mrgreen: Jeszcze raz gratulacje !!! :biggrin: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ASh Opublikowano 31 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 Oto zdjęcia: http://bikepics.com/members/asztando/07max/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodman Opublikowano 31 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 Oto zdjęcia: http://bikepics.com/members/asztando/07max/no to teraz byle do wiosny-aż tu czuje jak pachnie nowością :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buba6 Opublikowano 31 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 slicznych, niech dobre sluzy!!!! Cytuj Nowoczesne telewizory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Upload Opublikowano 31 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 Oto zdjęcia: http://bikepics.com/members/asztando/07max/ Jest naprawdę pięknyWiem co czujesz .... PozdrawiamDo zobaczenia na szlakuKrzysiekMagistrala 1.6 Cytuj www.motosapiens.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 31 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 Piękny czy piękna - nie bede polemizowal. Ach, az szkoda ze to zima i mozna tylko oppatrec ewentualnie posluchac w garazu. ale za to zapraszamy do VROC - szukaj info na forum. Bedzie nas wiecej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ASh Opublikowano 31 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 Jak macie jakies pytania to bardzo prosze. Miło mi bedzie odpowiadać :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi