motowojtas Opublikowano 2 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 jak długo gotowałeś?? bo też będe wymieniał tłok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutek_rapier Opublikowano 2 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 2 godziny ale odrazu ostrzegam rób to na otwartej przestrzeni bo od parującego oleju od tego smordu można sie porzygać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 3 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2007 (edytowane) Ehhh :icon_idea: w tych tajwanach nie jest tlok tragiczny.Jak mialem mtxa to wycaigalem prawie nowe tloki ktore szly na msienitk bo niemoglem kupic do nich pierscieni.a to wlasnie one iddą jak woda.zawsze od strony wdyechy i nazamkach.zamki pop rostu znikają.;/;/A tak na marginesie to te tloki sa robione nie przez hiny tylko przez Mahle.Kiedys w niemchech teraz w polsce w Mahle Krotoszyn.pzdr Edytowane 3 Lutego 2007 przez DiboS60 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutek_rapier Opublikowano 3 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2007 ale na aukcji pisało ze to sa tłoki tajwańskie wykonane z najlepszych materiałów<lol2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 3 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2007 A jakby napisali ze sa najgorsze i wogole sie nie nadaja to bys kupil?? POZDRO Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutek_rapier Opublikowano 3 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2007 Chodzi o produkcje przecież to ze to jest gówno a nie aluminium to ja wiem czego sie tak odrazu buzujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 3 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2007 Hehe ja sie nie buzuje :icon_exclaim: Tylko napisalem odpowiedz dlaczego tak napisali w aukcji :icon_mrgreen: Podobno 75% sentencji na swiecie to MADE IN CHINA :buttrock: Gdyby napisali ze przez Mahle to bys na pewno nie kupil bo niewiadomo gdzie to jedst (przynajmniej ja nie wiem) POZDRO Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 4 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2007 Firma TGb w swoich skuterach seryjnie montuje chinskie tloki meteor.Bariego tgb zrobil 14 tys km na tym tloku bez zajakniecia.tlok by mogl spokojnie zrobic jeszcze z 5 ale po prostu przyszedl kit tuningowy :icon_evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi